Les Visages Ede: ‘Nieuwe ontwikkelingen schoonheidsgebied’

28 december 2011 om 00:00 Ondernemend

Bij schoonheidsinstituut Les Visages aan het Bunschoterplein 17 in Ede wordt de klant behandeld door allround schoonheidsspecialistes. Er wordt onder de leiding van Maria van Manen, de eigenaresse van de vestiging van het schoonheidsinstituut in Ede en Wageningen, gewerkt in een team van vier allround schoonheidsspecialistes. Zij zit al twintig jaar in het vak en heeft diploma’s voor verschillende specialisaties zoals: acne, elektrisch ontharen, huidspecialist (Image en Hannah huidcoach), pedicure, bindweefselmassage en nagels (gel en acryl).

EDE - Schoonheidsinstituut Les Visages is een toonaangevende salon op het gebied van wellness, anti-aging en huid verbeteringen. ,,Wij houden ons voortdurend bezig met de nieuwe ontwikkelingen op het schoonheidsgebied. Hierdoor kunnen we altijd de nieuwste faciliteiten samen met perfecte service aanbieden. Uw schoonheid is in goede handen bij schoonheidsinstituut Les Visages,” zegt Maria van Manen.

Het streven bij schoonheidsinstituut Les Visages is om de klant de beste behandelingen te geven. ,,Daarom doen wij voor elke behandeling een intake en een huidmeting, stelt Van Manen. ,,Door objectieve, eerlijke informatie en persoonlijke aandacht proberen wij samen met de klant de meest effectieve behandelmethode te vinden voor een stralende en mooie huid. We hebben kennis en twintig jaar ervaring in de behandeling van specifieke huidproblemen en overbeharing.”

Voor elk huidprobleem heeft schoonheidsinstituut Les Visages de juiste oplossing, weet Maria van Manen. ,,De klant krijgt bij ons geen standaard behandelingen. De behandelingen zijn hoogwaardig. We leveren maatwerk.” Les Visages werkt samen met een huidtherapeute en een cosmetisch arts. ,,Binnenkort gaan we ook werken met een huidtherapeute. Verder krijgen we ondersteuning van een voedingsdeskundige. En de uitbreiding met een sauna in ons pand aan het Bunschoterplein.”

Nieuw bij het schoonheidsinstituut Les Visages is de vetverwijdering met een pijnloze en honderd procent veilige methode. ,,Hardnekkig vet zit vaak op meerdere probleemzones. Lijnen of sporten heeft geen, omdat juist bij deze probleemzones de balans in de lipolytische enzymen is verstoord. De enige oplossing is om het in de kern aan te pakken. De behandeling breekt de vetcel je door een proces van opgewekte door een hoge frequentie in het vocht en in het vetweefsel, waarbij energie vrijkomt via compressiegolven met een specifieke druk.”

Ook nieuw bij Les Visages is anti-aging, huidverbetering en huidverstrakking met radio radiofrequenties. ,,Collageen is het elastische steunweefsel in de huid. Als er warmte door de flbroblasten gaat, wordt er extra collageen aangemaakt wat de huid een verbeterde elasticiteit geeft. Door de verwarming van het weefsel wordt ook de bloedcirculatie bevorderd. Dit geldt vooral voor de microcirculatie in vetweefsels, waardoor afvalstoffen en toxines sneller worden afgevoerd. En er meer voedingsstoffen en zuurstof beschikbaar is.”

Foto:

Maria van Manen van schoonheidsinstituut Les Visages (rechts) met medewerkster Amanda van Ginkel.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie