Wouter van Grootheest nieuwe hoofdredacteur LOE

22 december 2011 om 00:00 Nieuws

EDE - Het bestuur van de Lokale Omroep Ede (LOE) heeft dinsdag Wouter van Grootheest (46) benoemd tot hoofdredacteur.

Hij is de opvolger van Ruben Landman, die na tien jaar hoofdredactie de functie aanvaard heeft van secretaris bij de omroepstichting, en ook bij de OLON (Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland). Van Grootheest is onder meer docent video aan de opleiding Journalistiek & Communicatie van de Christelijke Hogeschool Ede.

In de uitzending van 'Ede vandaag' van woensdag 21 december interviewde eindredacteur Martin Both van Ede FM de kersverse hoofdredacteur, waarin hij kritisch bevraagd wordt op onder meer zijn visie op lokale media. Dit gesprek is na te beluisteren via Uitzending Gemist op www.edefm.nl.

Het bestuur is erg blij met de komst van Van Grootheest. Voorzitter Gijp van Soest: ,,Zijn benoeming past in de professionaliseringsslag die we hebben gemaakt. Het bestuur kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met Van Grootheest."

Stichting Lokale Omroep Ede is de lokale publieke media-instelling voor de gemeente Ede. Via EDE FM (radio), EDE TV (tv en kabelkrant), EDE TXT (teletext) en internet verzorgt de omroep uiteenlopende programma's die gericht zijn op de eigen regio.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie