Jan Klaassen en Katrijn en Kroki de Krokodil

22 december 2011 om 00:00 Nieuws

EDE - Poppentheater De Toverbezem speelt in haar eigen theater in Ede de voorstelling 'Jan Klaassen en Katrijn en Kroki de Krokodil'.

Met Jan Klaassen en Katrijn is het altijd weer een feestje in de poppenkast. Ook dit keer wordt het ouderwetse poppenkastspel aangevuld met toneelspel. Het verhaal speelt zich af in en om het huis van Jan Klaassen en Katrijn. Jan wordt door Katrijntje aan het werk gezet en moet boodschappen doen voor de schoonmaak van het nieuwe jaar want Katrijn wil eens flink aan de poets na al die oliebollenbakkerij.

Maar Jan is het boodschappenlijstje vergeten en komt met hele andere dingen thuis, van alles om te snoepen en natuurlijk een zak chips want daar is hij dol op. Wel slim van hem, hij heeft voor zijn Katrijntje een bloemetje gekocht. Katrijn is nu wel een beetje boos, moet ze nu de vloer schrobben met en de keuken schoonmaken. Jan wordt weer op pad gestuurd om schoonmaakspullen te kopen en Katrijntje ontdekt ook nog iets heel ergs. Alles in de tuin ligt op z'n kop. Wie heeft dat nu gedaan? Agent Snorremans die ook langs komt met een baantje voor Jan heeft wel een idee, maar of hij gelijk heeft?

De voorstellingen zijn in de Kerstvakantie op: woensdagmorgen 4 januari aanvang 10.30 uur en woensdagmiddag 4 januari aanvang 14.30 uur, donderdagmorgen 5 januari aanvang 10.30uur en donderdagmiddag 5 januari aanvang 14.30 uur, zaterdag middag 7 januari aanvang 14.30uur en zondagmiddag 8 januari aanvang 14.30 uur. De voorstelling is speciaal voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar en hun families. Na de voorstelling is er een kleine pauze met voor iedereen iets lekkers en wat te drinken. Daarna wordt er geknutseld.

Reserveren is mogelijk via www.detoverbezem.nl of via 0318-614865 of 0318-651664. De toegangsprijs bedraagt € 7,50 per persoon. Het theater is gevestigd in Ede aan de Nachtegaallaan 49.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie