Kruiswerk West-Veluwe en Icare op kerstfair

22 december 2011 om 00:00 Nieuws

EDE - Kruiswerk West Veluwe en Icare is actief in december. Dat begon eigenlijk al in november, toen de teams zich presenteerden tijdens de zaterdag markt en daar de bezoekers trakteerden op een kopje koffie en een oliebol. Ook op de Goudsberg presenteerde het team zich tijdens de kerstfair en daar had het team veel aanspraak van bezoekers.

Kruiswerk West Veluwe en Icare bieden thuiszorg en zorgen er op die manier voor dat mensen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen en de regie over hun eigen leven in handen kunnen houden.

Daarna was het op 5 december de beurt aan de huisartsen, om iets lekkers bij de koffie te krijgen. Uit handen van de (wijk)verpleegkundigen ontvingen zij een banketstaaf. Meteen kon de gelegenheid worden benut om alle folders in de wachtkamer weer eens netjes op orde te brengen. Het aanbod aan diensten en specialismen is groot en regelmatig verschijnen er nieuwe folders om aan mensen uit te leggen wat de mogelijkheden zijn. Het is natuurlijk belangrijk dat de huisartsen de meest actuele informatie hebben.

Bovendien ontvangen de klanten van Kruiswerk West-Veluwe deze maand een nieuwsbrief van de teams, zodat klanten tijdens deze donkere dagen ook kunnen meeleven met het wel en wee van hun zorgmedewerkers. Als laatste activiteit kan worden gemeld dat begin januari een tweetal nieuwe fietsen in gebruik zullen worden genomen. De teams van Kruiswerk West-Veluwe en Icare kunnen hiermee snel naar de klanten en hebben op deze manier geen last van parkeerproblemen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie