Oudshoorn Van Vliet kiest voor Plantion

22 december 2011 om 00:00 Nieuws

EDE - Tot groot genoegen van Plantion kiest het per 1 januari 2012 fuserende bloemen-groothandelsbedrijf Oudshoorn van Vliet ervoor zich te vestigen in Groothandelscentrum Plantion in Ede.

Oudshoorn van Vliet ontstaat uit een samensmelting van twee prominente groothandelsbedrijven in snijbloemen, Vianen Van Vliet (Groothandelscentrum Plantion, Ede) en J. Oudshoorn B.V. (Amersfoort). Onder de naam Oudshoorn van Vliet willen zij kwaliteitsproducten leveren, tegen acceptabele prijzen en met toegevoegde waarde voor klanten.

Plantion ziet de komst van Oudshoorn van Vliet als een verrijking van haar groothandelscentrum. Algemeen directeur André van Kruijssen: ,,Oudshoorn van Vliet geeft een nieuwe impuls aan het groothandelsconcept waarin zeven toonaangevende partijen samen een compleet assortiment bieden voor de bloemist. De keuze om zich in Ede te vestigen bewijst eens te meer dat Plantion in Nederland de ontmoetingsplek bij uitstek is voor kwekers, groothandelaren, bloemisten en hoveniers.''

Groothandelscentrum Plantion is ontstaan door een fusie van Florissant Cash & Carry centrum Bemmel en Groothandelscentrum Nova Vleuten. Op 1 maart 2010 opende het groothandelscentrum zijn deuren in de nieuwe veilingaccommodatie van Plantion in Ede. Naast Oudshoorn van Vliet biedt het groothandelscentrum onderdak aan Alflora, Basics & Trends, Buurman Planten Cash & Carry, FleuraMetz, Goedegebuure & de Mooi BV en Nieuwkoop Europe

Plantion is een moderne, complete en duurzaam gebouwde marktplaats voor bloemen en planten. De marktplaats is sinds 1 maart 2010 operationeel in Ede en behaalde over 2010 een omzet van 104,6 miljoen euro. Plantion ontstond in 2008 uit een fusie van Veiling Vleuten en Bloemenveiling Oost Nederland.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie