Igor Krulsnor geeft goochelshow

23 december 2011 om 00:00 Nieuws

EDE - Igor Krulsnor komt woensdag 4 januari naar Cultura met een goochelshow.

Om 15.00 uur begint de goochelvoorstelling en kun je genieten van de goochelkunsten van Igor Krulsnor. Daarna geeft Igor een aantal van zijn goochelgeheimen prijs en leert hij kinderen vanaf 8 jaar in kleine groepjes een echte goocheltruc instuderen, die daarna aan het publiek getoond wordt. Igor zal hoogstpersoonlijk de winnende groep aanwijzen en de hoofdprijs uitreiken. De jongste kinderen kunnen zich op een ander podium uitleven tijdens een dansworkshop, of gaan aan de slag met een mooie goochelkleurplaat.

Tijdens zijn tournee met de 'Grote Goochelshow' is duidelijk gebleken: kindercabaretier en goochelaar Igor Krulsnor staat aan de top, op eenzame hoogte. Gelukkig komt hij opnieuw vanuit zijn geliefde Verwegistan naar Nederland om kinderen en hun ouders een prachtige middag te bezorgen. Hij voert trucs uit die nog nooit eerder buiten zijn geboorteland zijn vertoond, zoals het met geboeide handen leeg eten van een bord spaghetti. En natuurlijk heeft hij zijn dier Adi Das bij zich, dat de mooiste imitaties ten westen van de Oeral ten beste geeft. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar.

Kaarten kosten 9,50 euro voor de voorstelling én workshops, inclusief iets lekkers en een drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van Cultura tel. 0318-672800 of via www.cultura-ede.nl .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie