Nieuwe colleges kunstgeschiedenis

23 december 2011 om 00:00 Nieuws

EDE - De Vrije Academie voor Kunsthistorisch Onderwijs begint in januari met nieuwe colleges kunstgeschiedenis. Het is nog mogelijk in te schrijven voor de cursussen die half januari in De Brink in Ede beginnen.

Het afgelopen jaar is gebleken dat de behoefte aan kunst en cultuur sterk leeft in de maatschappij. Daarom brengt de Vrije Academie ook dit voorjaar een nieuw collegeprogramma. Zo kan er overal in Nederland kennis gemaakt worden met de kunstgeschiedenis in vele gedaantes. In Ede worden onder meer de cursussen Introductie Kunstgeschiedenis en Symboliek in de Kunst aangeboden.

De cursussen in Ede beginnen half januari 2012. Inschrijven kan uiteraard via de website www.vrijeacademie.nl . Hier staat tevens het complete en actuele aanbod. Inschrijven kan ook via het aanmeldingsformulier in de programmabrochure, deze is gratis aan te vragen bij de Vrije Academie: 0900-418 5050 of per email: info@vrijeacademie.nl .

De Vrije Academie verzorgt al meer dan 20 jaar colleges, lezingen, rondleidingen, excursies en studiedagen over kunst en cultuur, en is in Nederland de grootste landelijke organisatie met een origineel programma van een hoogstaand niveau. Hierdoor enthousiasmeert de Vrije Academie steeds meer mensen voor kunst en cultuur. De Vrije Academie heeft samenwerkingsverbanden met alle grote Nederlandse musea zoals de Hermitage Amsterdam, Het Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Van Gogh Museum en het Boijmans van Beuningen. Ook zijn samenwerkingen met onder meer NRC Handelsblad, de Volkskrant, Spoor Magazine, Elsevier, Elegance, AVRO en High Speed.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie