Jan Willem Pol blijft Harskamp trouw

28 december 2011 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - Harskamp heeft de technische staf voor het seizoen 2012/2013 weer rond. ,,Dat klopt", aldus voorzitter Dirk van Wikselaar. ,,Zowel eerste elftal trainer Jan Willem Pol als Pascal Pol, die het tweede elftal onder zijn hoede heeft, blijven. De spelersgroep heeft vrijwel unaniem aangegeven om beide trainers te houden. Je krijgt nooit een honderd procent score. Maar met dit uitgesproken vertrouwen durfden wij de gesprekken met Jan Willem en Pascal Pol wel aan. Omdat ook zij te kennen gaven graag te willen blijven, was het zo gepiept." De spelers zijn woensdagavond geïnformeerd.

Ook Alain van Oorschot (keeperstrainer), Teus van den Brink (assistent-grensrechter) en Jeffrey Pattynama (verzorger) blijven. ,,Ook daar zijn wij als bestuur heel erg blij mee. Het geeft rust en continuïteit rondom de technische staf", meent Van Wikselaar. Die ook de komst van Edenaar Wim Baars kon melden. ,,Wim (Baars, red.) gaat Harskamp A1 trainen. Hij heeft eerder al elftallen bij ons getraind. En nu de benodigde diploma's gehaald. Nu kan Jan Willem Pol zich volledig op het eerste elftal concentreren", vult Dirk van Wikselaar aan.

Jan Willem Pol toont zich zeer tevreden over de gang van zaken. ,,Ik heb eerder al aangegeven het hier goed naar mijn zin te hebben. Er zit nog voldoende rek in de groep. Dit seizoen hebben we wat nieuwe spelers ingepast. Ik hoop dat we na de winterstop gaan oogsten. Maar dat is altijd even afwachten. Je weet nooit hoe een team uit de winterstop komt."

Pol trainde met plezier het A1 elftal. ,,Maar ik wist ook dat ik het elftal zelden of nooit op zaterdag zou zien spelen. En dat is voor geen enkel elftal goed. Ik ben blij dat het bestuur slagvaardig heeft gehandeld. Met Wim Baars krijgt het elftal een trainer die er ook op zaterdag een eigen stempel op kan drukken."

Pol is wel voornemens het tweede elftal komend seizoen nog nadrukkelijker te blijven volgen. ,,Natuurlijk blijf ik via tweede elftaltrainer Pascal (Pol, red.) goed op de hoogte. Maar er gaat niets boven een eigen observatie", besluit de Harskamp trainer.

Pol neemt met zijn elftal in de vierde klasse B op dit moment de zesde plaats in. Met slechts vier verliespunten achterstand op de virtuele koploper Rood Wit'58.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie