Plek bij kinderkoor Jedaja

2 januari 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - ,,Ben jij tussen de zes en vijftien jaar en houd je van zingen? Of hebt u een zoon of dochter die daarvan houdt? De repetities zijn elke dinsdagmiddag na schooltijd. En we hebben plek voor nieuwe kinderen'', zegt iemand van kinderkoor Jedaja.

,,Afgelopen november hebben we een avondvullend concert gegeven, compleet met toneel, dans en lichtshow. En op kinderboerderij De Oude Hofstee en kinderboerderij De Proosdij hebben we gezongen op de kerstmarkt. Elk jaar hebben we wel een paar vette optredens: bij de intocht van Sinterklaas, in kerkdiensten of bij andere evenementen. Voor 2012 staan een paar bijzondere dingen op het programma, omdat Jedaja vijf jaar bestaat. Reden voor een feestje dus.''

Behalve zingen leer je ook andere zaken, zoals: hoe sta je op een podium? Hoe zing je verstaanbaar voor de mensen in de zaal? Ook besteedt het koor aandacht aan mimiek en beweging.

Jedaja betekent: de Here loven. ,,Dat is ook het belangrijkste wat we elke week doen. We zijn een christelijk kinderkoor. We zingen liedjes die gaan over alledaagse dingen, zoals liefde, vriendschap, de Bijbel, God en over elkaar.''

De repetities zijn op dinsdagmiddag in schoolgebouw Het Streek op de Oranjelaan 7: voor kinderen uit groep 3, 4 en 5 van 16.00-16.45 uur, voor kinderen vanaf groep 6 van 16.45-17.30 uur.

Meer info: www.kinderkoorjedaja.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie