Karateles voor kinderen in Ede Zuid

2 januari 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Karateschool Fightin' Nabil start met ingang van 10 januari ook met karatelessen in Ede Zuid. Elke dinsdagavond (18-19 uur) zijn er voor kinderen vanaf 4 jaar trainingen in de gymzaal aan de Verlengde Parkweg.

Karate behoort al langer tot het lespakket van Fightin' Nabil, die eind augustus 2010 begon met karatelessen in Ede Veldhuizen. ,,Gelet op de snelle groei in Veldhuizen wordt het tijd voor uitbreiding."

Sinds de opening medio 2010 ging het als een trein. In juni 2011 werd het honderdste lid verwelkomd en de Edese karateclub leverde al vele kampioenen af op het allerhoogste niveau. De Karateschool verliest echter ook de breedtesport niet uit het oog.

,,Iedereen is bij ons welkom om op zijn of haar eigen niveau onder plezierige omstandigheden te sporten. Het beoefenen van karate is goed voor de motoriek, fysieke gesteldheid, concentratievermogen, zelfvertrouwen en discipline. In Ede Zuid, Maandereng en Rietkampen woont ontzettend veel jeugd. Wat ons betreft is de opening van de vestiging in Ede Zuid daarom een zeer welkome uitbreiding."

Alle geïnteresseerden kunnen de hele maand januari gratis proeflessen volgen. Voor meer informatie over de karatelessen: zie www.fightinnabil.nl .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie