Vijftiende Hent Uut 't Zaand damtoernooi in Wekerom

2 januari 2012 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN/EDE - De damverenigingen De Kroonschijf uit Ede en DES uit Lunteren, houden zaterdag 21 januari alweer de vijftiende editie van het 'Hent Uut 't Zaand' damtoernooi.

Voor het toernooi bestaat nog steeds een groeiende belangstelling. In café - bar Hent uut 't Zaand aan de Vijfsprongweg 32-36 in Wekerom, wordt gespeeld in groepen van zes deelnemers.

Het speeltempo is een half uur per speler per partij. Er kan worden ingeschreven in de hoofdklasse, eerste en tweede klasse of huisdammers. Het inschrijfgeld is vijf euro. Het toernooi duurt van 09.45 tot ongeveer 16.00 uur.

De inschrijving sluit op woensdag 18 januari. Naast dammen kan ook worden deelgenomen aan een grote verloting met mooie prijzen. Voor meer informatie en inschrijving kan contact worden opgenomen met Jaap Heij of Geurt Hendriksen. Zij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0318-630143 of e-mail jaapheij@wanadoo.nl of Geurt Hendriksen, die op telefoonnummer 0318- 843423 te bereiken is of email geurthendriksen@gmail.com.

Meer informatie: www.kroonschijf-ede.nl of www.des-lunteren.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie