GINAF Rally Power in de problemen

3 januari 2012 om 00:00 Nieuws

EDERVEEN - De tweede etappe heeft een vroegtijdige bijltjesdag opgeleverd. Wuf van Ginkel staat stil en wacht op hulp. De equipe van GINAF Rally Power is op zo’n 75 kilometer van de finish tot stilstand gekomen. Problemen met de tussenbak dwongen Wuf van Ginkel, Daniël Bruisma en Richard de Rooij tot stoppen.

De formatie van GINAF Rally Service heeft de etappe wel afgelegd. Gerard van Veenendaal, Jan van de Bor en Sven Vogelaar eindigden op een prima 36e positie. De mannen van GRS wachten bij de finish op de onderdelen die vanuit het bivak worden gebracht. Vervolgens moeten de mannen van GRS op de plaats zien te komen waar Wuf van Ginkel en zijn mannen geparkeerd staan.

Voorlopig hebben de mannen van GINAF Rally Power en GINAF Rally Service voldoende werk aan de winkel. In de ochtend zal pas duidelijk worden of Wuf van Ginkel kan starten voor de derde etappe. ,,Dat is nu nog niet bekend, maar het zal een hele strijd worden’’, aldus teameigenaar Edwin van Ginkel, die de rally vanuit Nederland volgt.

Later meer.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie