Dorpsraad legt verantwoording af

18 januari 2012 om 00:00 Regio

Deze vindt plaats op woensdagavond 25 januari om 20.00 uur in het buurtcentrum De Schakel aan de Schaepmanstraat 58 te Lunteren.

Algemene vergadering leden Lunteren LUNTEREN - Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering legt het bestuur van de Dorpsraad Lunteren verantwoording af over het beleid en de resultaten in het afgelopen jaar.

,,De Lunterse Dorpsraad wil een brug slaan tussen de dorpsbewoners en de gemeentelijke instanties, evenals de politieke bestuurders en daartoe hebben het dagelijks bestuur en de diverse commissies zich in 2010 volop ingezet’’, aldus bestuursvoorzitter Auke Ozinga en secretaris Rienke Valstar.

Tot welke resultaten dit heeft geleid is te lezen in het jaarverslag dat op de vergadering wordt gepresenteerd en aansluitend op de website www.lunteren.com/dorpsraad wordt gepubliceerd.

Cruciaal

,,Lunteren is een plaats die sterk in ontwikkeling blijft en dat vraagt een waakzame en proactieve opstelling waarbij de verschillende groeperingen en belangenverenigingen de handen ineen moeten slaan om tot optimale resultaten te komen. Hoe meer leden meepraten in de Dorpsraad, hoe groter het draagvlak en de kans op brede acceptatie binnen de Lunterse bevolking. Speciaal de stem van de jongere generaties is belangrijk en vraagt om versterking. In deze tijden van bezuinigingen is het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment cruciaal’’, aldus de bestuursleden.

Alle Lunteranen en andere belangstellenden kunnen de vergadering bijwonen, waarbij stemrecht over bestuurlijke zaken voorbehouden is aan leden van de vereniging. Aanmeldingen voor lidmaatschap of een bestuursfunctie kunnen vooraf plaatsvinden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie