Appartementen en woningen bij ‘Wonen bij de Beek’ in Wekerom

25 januari 2012 om 00:00 Regio

De verkoop van de dertien woningen start op donderdag 2 februari. Op die dag is er van 19.00 tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst in Dorpshuis Kastanjehof aan het Dorpsplein in Wekerom.

WEKEROM - Thijs van Hunnik Vastgoed BV is de ontwikkelaar van nieuwbouwproject ‘Wonen bij de Beek’ in het centrum van Wekerom. Op het terrein komen vijf ruime woningen en een appartementengebouw met acht appartementen.

Het plan behelst achtwoningen gerealiseerd in een appartementengebouw en blokjes van twee en drie woningen met een berging. ,,De vijf geschakelde woningen zijn zeer ruim. Alle beschikbare ruimte vanuit het bestemmingsplan is benut. Dit betekent dat door architect Jos de Jong van het bureau De Jong en Lafeber uit Bennekom een totaal andere indeling kon worden gecreëerd. De appartementen krijgen een oppervlakte die varieert van 46 tot 78 vierkante meter. De appartementen op de verdiepingen hebben een inpandig balkon. Op de begane grond hebben de appartementen een stukje eigen tuin en terras. Alle appartementen hebben een eigen berging op de begane grond”, aldus de ontwikkelaar. De Grote Valkse Beek loopt aan de zuidkant de woningen. ,,Langs de beek komt een schelpenpad. De overige openbare grond wordt ingeplant met groen en bomen. De inrichting van het terrein is voor rekening van de ontwikkelaar. De woningen en appartementen geschikt voor starters, senioren maar ook voor grotere gezinnen’’, stelt Rini Kreeft, van Kreeft Consultancy als adviseur van de ontwikkelaar. De prijzen van de geschakelde woningen zijn vanaf 335.000 euro, appartementen kosten zo’n 119.000 euro. Meer informatie op de website www.wonenbijdebeek.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie