Bedrijfstafeltennis

1 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

EDE - Kapsalon Angeli Hairstyling is aangesloten bij Stichting haarwensen. Deze stichting laat natuurgetrouwe kinderpruiken maken van gedoneerd haar. De pruiken zijn bedoeld voor zieke en herstellende kinderen. Via Angeli Hairstyling kan iedereen zijn of haar lange lokken doneren.

Astrid de Jager, eigenaresse van Angeli Hairstyling, is blij met de contacten met de Stichting Haarwensen. ,,Zieke en herstellende kinderen zijn kwetsbaar. Een hoofd zonder haar maakt hun kwetsbaarheid groter. Hoofddoekjes en petjes bieden geen goede oplossing. Gelukkig is de kaalheid van tijdelijke duur. In de tussentijd zijn kale kinderen enorm geholpen met een op maat gemaakte pruik. Een pruik van mensenhaar is niet van echt te onderscheiden.”

Stichting Haarwensen is opgericht door Yvonne de Boer, kapster in het AMC in Amsterdam. Dankzij sponsors uit het bedrijfsleven kan de stichting jaarlijks 150 tot 200 kinderen een pruik geven. Astrid de Jager: ,,Zieke kinderen leveren al zoveel in. Sporten, buiten spelen en naar school gaan; niet is meer hetzelfde. Daar slaan zij zich meestal moedig doorheen. Wat hen echt verdrietig maakt, is het verlies van hun haar. Geen kind wil kaal door het leven. Het is fijn om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan hun zware bestaan.”

,,Wil jij je haar doneren aan een ziek kind? De lokken moeten minstens 25 centimeter lang zijn. De stylistes van Angeli geven de donateur kosteloos een prachtige nieuwe coupe.”

Angeli Hairstyling

Molenstraat 149

6712CV Ede

Tel. 0318 613183

www.angelihairstyling.nl

twitter.com/angelihair

EDE - In de tafeltennishal aan de Langekampweg ging donderdag de BIT.NL EdeStad.nl voorjaarscompetitie voor bedrijven van start met een individueel toernooi. Tegen twaalven nam Michiel Schimmel uit handen van organisator Joop Kraan de hoofdprijs in ontvangst. JKF Adviesgroep won het teamklassement.

De opkomst van 56 spelers/speelsters geeft aan dat het bedrijfstafeltennis in Ede steeds populairder aan het worden is.

De 56 spelers/speelsters werden verdeeld over tien 5/6 kampen, waarbij alleen de winnaars zich voor de achtste finales plaatsten.

De afvalrace ging door tot de halve finales, waarin over bleven Michiel Schimmel (Autobedrijf Braber), Willem ten Brink (JKF Adviesgroep), Remco Bosch (Fa. Spelt) en Bert van de Bovenkamp (JKF Adviesgroep).

De eerste halve finale ging tussen Remco Bosch en Michiel Schimmel. Deze werd beslist in het voordeel van Michiel Schimmel. De tweede halve eindstrijd ging tussen Bert van de Bovenkamp en Willem ten Brink, waarin Tem Brink net te sterk was voor Bert van de Bovenkamp.

Zodat de finale tussen Willem ten Brink en Michiel Schimmel ging. Schimmel trok zijn hele arsenaal aan toverballen te voorschijn om Willem ten Brink te kunnen verslaan. Met twee uitslagen van 11-9 in het voordeel van Schimmel werd hij de winnaar van de avond.

Einduitslag individueel:

1. Michel Schimmel (Autobedrijf Braber); 2. Willem ten Brink (JKF Adviesgroep); 3. Bert van de Bovenkamp (JKF Adviesgroep); 4. Remco Bosch (Fa. Spelt)

Einduitslag Teams:

1. JKF Adviesgroep; 2. EdeStad.nl; 3. Shoeby Fashion Barneveld.

Competitieprogramma 2 februari: Eerste ronde: 20.00 uur, Langekampweg, Ede.

u Zie ook: www.ttvbit.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie