Schoonheidscentrum Gelderbergh zeer veelzijdig

1 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

,,Wat betreft het haar hebben we een drietal professionele kapsters en we verzorgen ook pruiken. Een tweetal professionele schoonheidsspecialistes zijn er voor de huidverzorging welke werken met Maria Galland als verzorgingsproduct”, vertelt Sandra de Vries.

‘Wij maken klanten in onze salon blij met verwennerij’ EDE - Sandra de Vries is sinds september 2011 bedrijfsleider bij schoonheidscentrum Gelderbergh op de Arnhemseweg in Ede. Binnen het schoonheidscentrum kan men zich laten behandelen voor een totale lichaam verzorging zowel voor haar, huid - en nagels.

Nagelspecialiste

,,Met kennis van zaken hebben we ook een professionele nagelspecialiste in huis waar men terecht kan voor gelnagels, manicuren - en een nagelbijt behandeling”, vertelt Sandra de Vries.

Vergoeding

,,Wij maken ook gebruik van een huidtherapeute welke gespecialiseerd is in laser behandelingen en ontharen. Voor deze behandeling kan men in bijzondere gevallen een vergoeding krijgen van een zorgverzekering. Microdermabrasie is een behandeling die door een huidtherapeute wordt uitgevoerd.”

Rimpelcorrectie

,,Andere behandelingen zijn rimpelcorrectie, huidtherapie, acne en nog vele andere gespecialiseerde behandelingen. Binnen ons centrum is er ook een voetreflex therapeute aanwezig voor personen met diverse lichamelijke klachten. De pedicure verzorgt voetverzorging zoals nagels, eelt, likdoorns - en ingegroeide nagels maar ook ‘French pedicure’. Verder onder anderen een gewicht consulente die personen begeleidt naar een beter gewicht.”

Antitranspiratie

,, Tandenbleken is bij ons ook een van de mogelijkheden en een antirimpel behandeling wordt een gediplomeerde arts uitgevoerd. Een antitranspiratie behandeling behoort ook tot de mogelijkheden’’aldus Sandra.

,,De ontspanningmassage houdt in een complete lichamelijke behandeling. Daarnaast kan men kiezen voor een specialistische massage waaronder hotstone massage.”

Wenkbrauwen

Permanent en make up behandeling houdt in het definitieve make up zoals wenkbrauwen, eye-liner en lip-liner. Als specialiteit hebben we tal van arrangementen zoals een bruidarrangement - en feestarrangementen.

Workshops

,,Wij verzorgen ook workshops en duo behandelingen’’, aldus De Vries. Het mooie van haar beroep vindt ze ,,personen met haar eigen creativiteit er anders uit te laten zien. Contact en omgang met de klanten ervaar ik als zeer prettig. Wij maken ze blij met verwennerij binnen de salon. Wij hebben ook veel extra’s met elke maand wel een speciale aanbieding’’, besluit Sandra de Vries enthousiast.

Schoonheidscentrum

Gelderbergh

Arnhemseweg 14a

Ede

Telefoon: 0318-845373

Foto:

Sandra de Vries (rechts) tijdens een nagelbehandeling met medewerkster Leonie van de Hoeven.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie