Henne Oostermeijer

1 februari 2012 om 00:00 Voetbal

,,Wij hebben nog niet gesproken met Henne Oostermeijer over contractverlenging. Maar ga er maar vanuit dat Henne ook volgend jaar hier hoofdtrainer is’’, zei bestuurslid technische zaken Wilco Franken vooraf aan de ontmoeting tegen Sparta Nijkerk. De Veenendaalse oefenmeester beaamde dat hij volgend jaar ook op De Eikelhof werkzaam is.

Het seizoen 2009-2010 meegerekend, toen Oostermeijer het overnam van Bram Braam, wordt het zijn zevende jaar, verdeeld over twee perioden.

Oostermeijer had Rick van Leeuwen, die nu bij Bennekom 2 speelde, geslachtofferd na de ontmoeting tegen Sportlust. De positie van de rechterverdediger werd ingenomen door Roel Kamphorst. Mees Heller, Gökhan Yilmaz en Rence van der Wal ontbraken nog vanwege blessures. Abdulai Rogers en Luciën Dors begonnen op de bank omdat zij ziek waren geweest. Rogers viel al snel in voor de geblesseerd geraakte Leon Koopman.

Doelman Kevin Moeliker heeft een baan gevonden als keeperstrainer bij het nationaal jeugdelftal onder 16. Hij is het resterende seizoen alleen op afroep nog beschikbaar als (reserve)doelman. Bennekom kijkt of het op zeer korte termijn een andere keeper kan aantrekken.

Tom Verhaar

Tom Verhaar (29) heeft met directe ingang overschrijving aangevraagd naar zondaghoofdklasser Babberich. De verdedigende middenvelder heeft daarvoor toestemming gekregen van Bennekom.

De geroutineerde Verhaar heeft een profverleden bij Vitesse. Vervolgens heeft hij bij Jong Vitesse, RKHVV, Bataven en De Treffers gespeeld. Hoewel Verhaar bij Bennekom niet altijd meer zeker was van een basisplaats, begon hij afgelopen zaterdag nog wel tegen Sparta Nijkerk bij de eerste half. Halverwege werd hij gewisseld.

De vraag is nog wel of de KNVB akkoord gaat met de overschrijving. Verhaar zelf wil de overschrijving niet ontkennen, maar heeft de afspraak gemaakt met Babberich daar pas later mee naar buiten te komen en op te reageren.

Niels de Lange

De teruggekeerde Niels de Lange was zaterdag bij Blauw Geel ‘55 nog niet speelgerechtigd. Het wachten is op toestemming van de KNVB district Oost. Ook Sabri Yöni ontbrak. Hij heeft zijn lidmaatschap opgezegd. Jeugdspeler Simon van Holland is aan de eerste selectie toegevoegd.

Remco Speelziek

DTS Ede speler Remco Speelziek heeft bevestigd dat hij na dit seizoen DTS Ede gaat verlaten. ,,Ik wil mijn horizon verbreden”, zei hij vorige week al na de wedstrijd tegen ESC.Twee clubs lijken naar zijn komst te hengelen.

Het Spakenburgse IJsselmeervogels volgde Speelziek in de uitwedstrijd bij Go Ahead Kampen. ,,Dat IJsselmeervogels mij volgt is echt een verrassing. Ik heb met clubs contact gehad, maar wie dat zijn kan ik nog niet zeggen. Half februari neem ik een definitieve beslissing”, aldus de 22-jarige Lunteraan.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie