Doelpunten: Linda Helbling 1-0; Annelies Oomen 2-0; Eveline Zech 3-0; Petra van Rossum 4-0; Marleen Hoofd 5-0.

1 februari 2012 om 00:00 Voetbal

Net als in Groningen eerder dit seizoen, hebben de vrouwen van DTS afgelopen zaterdag the Knickerbockers wederom met 5-0 verslagen. Na een wat tamme eerste helft, waarin Linda Helbling uit een vrije trap DTS op 1-0 zette, volgde een betere tweede helft. In de 46e minuut al werd de score verdubbeld door een fraai doelpunt van Annelies Oomen.

Een half uur later zette Eveline Zech haar ploeg op 3-0 en leek de wedstrijd gespeeld te zijn. De van achteruit opgekomen Petra Boersma pikte in de 86e minuut haar doelpuntje mee en Marleen Hoofd zet twee minuten voor tijd de eindstand op 5-0.

Concurrent SC Zand was afgelopen weekend vrij, maar mag zaterdag weer aan de bak. Koploper DTS komt dan namelijk op bezoek bij de Tilburgse sportclub. Met slechts vier punten voorsprong en één wedstrijd meer in de benen, zal DTS proberen de koppositie te behouden. De wedstrijd start om 14:45 uur op sportcomplex Bijstervelden.