Doelpunten: Meloudi Zaki 0-1; Harrold Niemeijer 1-1.

1 februari 2012 om 00:00 Voetbal

Het lukt Otterlo maar niet uit de onderste contreien van de derde klasse B te komen. Met een puntje tegen Swift’64 (1-1) schiet het weinig op.

,,We begonnen slecht aan de wedstrijd’’, had Fred van Zutphen gezien. Rachid Benchicar schoot tegen de binnenkant van de paal. Even later profiteerde Meloudi Zaki van een slippertje van doelman Melvin Gerritsen: 0-1. Gaandeweg herstelde Otterlo zich. Een spetter van Harrold Niemeijer ging via doelman Ricardo Telgen en de lat over. Dezelfde Niemeijer werd net voor de rust neergelegd binnen de zestien. Bij afwezigheid van de geblesseerde Laurens Foekens, maakte Niemeijer vanaf de stip geen fout. ,,Het was makkelijk gegeven’’, toonde Van Zutphen zich eerlijk. Ook na de rust bleef het een slechte wedstrijd. Halverwege kwam de thuisploeg nog met tien man te staan na twee gele kaarten van Martijn Meijer. Otterlo toonde wel karakter. Via Lars Spans, Harrold Niemeijer en invaller Erwin van Borstelen kreeg het nog een paar grote kansen op de volle winst. Aan de andere kant trad doelman Gerritsen een paar keer goed op. ,,Ik heb gemengde gevoelens over het resultaat’’, concludeerde de trainer.