Duofort steunt Kika

15 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

EDE - Van Huffelen en Meenink heeft zijn naam gewijzigd in vhm | abc. ,,We vonden het tijd voor een korte, krachtige naam, waarin bovendien alle facetten van onze dienstverlening zijn terug te vinden: accountancy, belastingadvies en consultancy. Zo kozen we voor vhm | abc”, leggen Jan Veldhuizen en Hans Jansen uit.

,,vhm staat voor Van Huffelen en Meenink. Inmiddels is ons kantoor uitgegroeid tot een organisatie met vestigingen in Epe en Veenendaal, met in totaal zestig medewerkers, waarvan zeven partners. In beide plaatsen heeft ons team een grote sociale en maatschappelijke betrokkenheid. De mensen wonen in of vlakbij Epe en Veenendaal. Dat is niet alleen in praktische zin handig, maar ook omdat we ons thuis voelen in de cultuur van deze regio’s.”

,,De abc in onze naam is geen abc-tje; wij nemen ons vak bloedserieus. Deze drie letters staan voor de experts die wij in huis hebben: accountants, belastingadviseurs en consultants. De letter b staat bovendien voor betrokkenheid. Betrokken zijn wij al sinds onze oprichting. Het zit ons in de genen. Daar is met de naamsverandering niets aan veranderd.”

,,Bij het opstellen en controleren van jaarrekeningen en aangiften hebben we oog voor de belangen van u als klant. vhm | abc zoekt binnen de kaders van de wet altijd naar de optimale financiële en fiscale structuren. En vindt die ook. Dat doen we voor u als ondernemer, maar we denken daarbij net zozeer aan uw familie en uiteindelijk uw opvolgers. Met deze betrokkenheid zorgen wij ervoor dat u met een gerust hart kunt ondernemen.”

u Meer informatie: www.vhmabc.nl

EDE - Herman en Jasper van Sunfit hebben afgelopen weekeen nieuwe Vespa GTS 300cc motorscooter bij Veda Scooters opgehaald.

In hun sportcentrum gaan ze op een professionele manier met hun klanten om. De persoonlijke begeleiding is volgens Herman en Jasper wat een sporter in deze tijd nodig heeft. Niet alleen in hun sportcentrum zijn ze op deze manier bezig, ook buiten hun werkzaamheden om willen zij het verschil maken.

Een aparte en snelle manier van vervoer past daar helemaal bij. Henk Veenendaal van Veda Scooters: ,,Wij kunnen ons helemaal vinden in de strategie van Sunfit, professionele en persoonlijke aandacht voor je klant is heel erg belangrijk. Henk heeft uiteraard graag meegedacht met Sunfit en afgelopen week deze mooie Vespa motorscooter aan Herman en Jasper mogen leveren.”

:

www.sunfit.nl

www.vedascooters.nl

EDE - Duofort bestaat 10 jaar; wie jarig is trakteert.

Van 1 oktober tot en met 31 december 2011 konden klanten mee feestvieren met als doel een vereniging, stichting of goed doel te verrassen met een financiële bijdrage.

Op 10 februari was het dan zover. Vele verenigingen, stichtingen en goede doelen kregen hun financiële gift overhandigd. Grote winnaar was Boerhof Projectinrichters uit Heeten.

Maar liefst 3.812,90 euro hebben zij samen met Duogort weten te genereren met deze actie, reden genoeg om het gekozen goede doel, Kika, uit te nodigen en de cheque te overhandigen.

Bij het nieuwe Duofort pand in aanbouw in Ede overhandigde Kristel Leerkes-Boerhof, directeur Boerhof Projectinrichters, in bijzijn van Peter van der Jagt (directeur Duofort) en Richard de Haan (accountmanager Duofort) de cheque aan Margreet Slootmans van Kika.

u Meer op www.edestad.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie