Uitvaartzorg Martijn Hendriksen: ‘Hart voor mensen, eerlijk ondernemen’

15 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

,,Na vele jaren in de dienstverlening en de gezondheidszorg werkzaam geweest te zijn heb ik me de laatste jaren theoretisch en praktisch geschoold binnen de uitvaartzorg. In deze jaren heb ik veel geleerd: van de goede dingen binnen de branche, maar ook hoe het anders zou kunnen”, vertelt Martijn Hendriksen. ,,Dit bracht mij er toe te starten met een eigen uitvaartonderneming, een nieuw bedrijf voor de gehele regio. Mijn motto: hart voor mensen, eerlijk ondernemen."

EDE - De regio Ede is een uitvaartonderneming rijker. Martijn Hendriksen opereert vanuit zijn bedrijf aan de Kampstraat in Ede en stelt zich voor:

,,Omdat ik ervan overtuigd ben dat het samenwerken met andere collega’s met dezelfde visie kwalitatief verrijkend is ben ik aangesloten bij Advinco uitvaartzorg”, vervolgt Hendriksen. ,,Een koepelorganisatie met een geheel nieuwe formule, die eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel heeft.Samen met nog een twintigtal uitvaartondernemers door het hele land berekenen wij geen margesop de producten die u nodig heeft bij de uitvaart, zoals uitvaartkist, bloemen en rouwauto. Daardoor bent u per saldo een stuk voordeliger uit.”

Uniek

,,Ieder mens is uniek en dat moet ook tijdens een afscheid duidelijk naar voren kunnen komen, Wij bieden iedereen de ruimte om afscheid te nemen op een geheel eigen en persoonlijke manier. Een belangrijk onderdeel bij de uitvaart is de opbaring. Gedurende enkele dagen heeft u de mogelijkheid om bij uw dierbare te zijn.Voor de opbaring zijn er verschillende mogelijkheden. Uiteraard in een uitvaartcentrum maar ook een thuisopbaring is bijna altijd mogelijk. Het bijzondere aan een thuisopbaring is dat de nabestaanden zo vaak als zij wensen bij de overledene kunnen zijn. Iemand ‘thuis’ hebben biedt veiligheid, vertrouwen, en geborgenheid. De vertrouwde omgeving geeft mensen bovendien de gelegenheid rustig, gepast en op eigen wijze afscheid te nemen.”

,,Wanneer een thuisopbaring niet tot de mogelijkheden behoort kunt u ook gebruik maken van de eigen opbaarruimte van Martijn Hendriksen Uitvaartzorg waar u door middel van een sleutel, die u in bruikleen van ons krijgt, 24 uur per dag naar de overledene kunt gaan wanneer u dit wilt. Wij proberen op gepaste wijze uw vragen, en wensen te beantwoorden door zorgvuldige begeleiding van begin tot het einde.”

Ook biedt Martijn Hendriksen Uitvaartzorg een aantal complete uitvaartpakketten aan die zeer concurrerend zijn, inclusief een particulier graf voor 20 of 30 jaar binnen de gemeenten Ede en Veenendaal. Ook voor het cremeren is er een compleet pakket inclusief gebruik van de aula, koffiekamer en een geluidsopname.

Bent u elders verzekerd dan kunt u ook gebruik maken van de diensten van Martijn Hendriksen Uitvaartzorg.

Martijn Hendriksen Uitvaartzorg

Kampstraat 19, 6711 BS EDE

06 52364297/0318-616078

www.hendriksenuitvaartzorg.nl

info@hendriksenuitvaartzorg.nl

Foto:

Martijn Hendriksen: ,,,,Ieder mens is uniek en dat moet ook tijdens een afscheid duidelijk naar voren kunnen komen.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie