Doelpunten: Marco Heemskerk 1-0; Jaap van Doorn 1-1; Michael Roelofsen 2-1.

29 februari 2012 om 00:00 Voetbal

Trainer Jan Gaasbeek had het puntje bij Hierden al geteld. Maar in de laatste reguliere minuut besliste de thuisploeg alsnog de wedstrijd. Advendo zit toch al in de hoek waar de klappen vallen. Want ook bij Hierden werd redelijk tot goed gespeeld. Alleen het geluk laat de Ederveners in de steek. Tel daarbij dat ook nu weer twee rode kaarten werden opgelopen.

,,Net voor de 2-1 tikte Henry van den Dikkenberg de bal tussen de benen van de tegenstander weg. Maar de scheidsrechter geeft hem zijn tweede kaart. En Nico van Roekel mopperde na afloop hierover. Toen kreeg hij alsnog zijn tweede gele kaart, en is ook geschorst’’, baalde Gaasbeek. Hij zag zijn ploeg wel slap begonnen. Hierden profiteerde van de slechte organisatie. ,,Maar we pakten het goed op.’’ De 1-1 viel direct na rust. ,,We controleerden de wedstrijd. Hebben ook de kansen gehad op de 1-2. Ook na de 2-1 hadden we in de extra tijd nog weer de mogelijkheden op 2-2. Maar deze viel helaas niet.’’