Doelpunten: Mark Drijvers 1-0; Mark van de Weerd 2-0; Cornel van Eck 3-0; Edwin van Egteren 3-1.

29 februari 2012 om 00:00 Voetbal

Lunteren lijkt definitief de weg omhoog te hebben gevonden. ‘t Harde werd met een 3-1 nederlaag naar huis gestuurd. Daar zag het in eerste instantie niet naar uit. ,,We begonnen slecht. Werden ook gewaarschuwd door twee ballen op het houtwerk’’, had Peter van Eck gezien. ,,Maar we toonden ons ook de eerste helft uiterst effectief. Drie aanvallen betekenden ook drie doelpunten.’’ Eerst stuurde Erik Floor Mark Drijvers de diepte in, die de hoek voor het uitzoeken had: 1-0. Daarna stond Cornel van Eck aan de basis van de 2-0 van Mark van de Weerd. Gerwin Hoogendoorn stelde Van Eck in staat de 3-0 aan te tekenen. In feite had Lunteren dus de punten al in de pocket. De 3-1 van Edwin van Egteren na rust (,, een zeer dubieus doelpunt’’, vond Peter van Eck) zorgde toch nog voor wat onrust aan Lunterse zijde. ,,De tweede helft was van ons de helft van de gemiste kansen. Gerwin Hoogendoorn, Cornel van Eck en Mark Drijvers hadden de 4-1, 5-1 moeten maken. Nu bleef je wel met de billen tegen elkaar zitten.’’