Doelpunten: Frank Jacobse 0-1; e d. 0-2.

29 februari 2012 om 00:00 Voetbal

Blauw Geel ‘55 heeft er bij FC Horst geen gras over laten groeien. Binnen vijftien minuten nam de Edese equipe een 0-2 voorsprong.

,,En die had veel hoger kunnen uitvallen. Maar het belangrijkste is dat Blauw Geel de thuisclub het spel dicteerde. Op dit kleine en lastige veld zullen nog heel wat ploegen sneuvelen”, aldus de tevreden klinkende Blauw Geel trainer Marcel van der Hoop. Blauw Geel, dat de eerste wedstrijd op eigen veld nog met 2-3 had verloren, had daar lering uit getrokken. ,,Dat klopt, en de ploeg heeft dat goed uitgevoerd. FC Horst geen moment de kans gegeven in haar eigen spelletje te geloven. Een echte teamprestatie waar ik met trots op terugkijk. Frank Jacobse scoorde fraai. Nog geen minuut later schoot Simon Kooiman op doel, waarna de bal via Jesper Sturkenboom in eigen doel verdween”, vervolgde Van der Hoop. Bij Blauw Geel schoot Simon Kooiman op de paal.

,,FC Horst kreeg wat mogelijkheden maar doelman Michel van Beek is niet echt in gevaar geweest. Er is niets weggeven.”