Doelpunten: Ali Alkan 1-0; Youssef Attibi 2-0, Ali Alkan 4-0; Remco Speelziek 4-0; Dave Magee 5-0 en 6-0; Raoul Berends 7-0.

29 februari 2012 om 00:00 Voetbal

,,Een compliment aan dit jeugdige team. De 7-0 overwinning op Be Quick’28 was geen doelpunt te veel. DTS was gehandicapt maar de routiniers Dave Magee, Remco en Martin Speelziek hebben het elftal gedragen. Dat het openingsdoelpunt snel viel was belangrijk”, oordeelde Eric Speelziek. Hij zag zijn elftal als een raket van start gaan. En Ali Alkan maakte al snel de 1-0. ,,De kracht was dat DTS doorging. Er is dit seizoen al eerder snel gescoord. Dan liet het elftal de teugels vieren. Dat was de winst vandaag”, vervolgde Speelziek. Het werd voor DTS ‘appeltje eitje’. De zwakke Zwollenaren keken al bij rust tegen een 4-0 stand aan. Youssef Attibi, Ali Alkan en Remco Speelziek (strafschop) scoorden.,,Het eerste uur heb ik genoten. Dat het daarna minder werd had ook met de matige tegenstander te maken. Na rust liep DTS uit naar 7-0. ,,Of DTS nog een rol in de titelstrijd gaat spelen? Zeker, en anders de nacompetitie maar”, besloot Speelziek.