Doelpunten: Annelies Oomen 0-1; Sharonne Libosan 0-2.

29 februari 2012 om 00:00 Voetbal

De kraker in de zaterdag hoofdklasse tussen de ‘t Zand en DTS is zaterdag in Tilburg uitgevochten. Hoewel de thuisploeg de beste kansen had, schoot DTS haar eerste de beste kans raak.

Annelies Oomen nam in de 15e minuut een voorzet van Jorie Schepers ineens op de slof, waarop de bal over de kansloze keepster in het net verdween: 0-1.

Keepster Tiffany Loeven zag de ene na de andere bal op haar afkomen, maar hield haar doel leeg. Na rust kwam ‘t Zand nog altijd niet langs de Edese keepster.

Aan de andere kant lukte dat wel. Invalster Sharonne Libosan zette in de 81e minuut de 0-2 op het scorebord toen zij op aangeven van Eveline Zech alleen voor de keepster kwam te staan en binnen schoof.

Zonder goed voetbal maar met de nodige strijd en vooral dankzij het fantastische keeperswerk van Tiffany Loeven, is DTS drie punten rijker en staat het nu zeven punten los van ‘t Zand. De ploeg uit Tilburg heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

Zaterdag om 15.00 uur staat op sportpark Inschoten de thuiswedstrijd tegen de CSW op het programma.