Doelpunten: Mark Wijnman 0-1; Rewan Hamdazziz 1-1; Mik de Wit 1-2.

29 februari 2012 om 00:00 Voetbal

Fortissimo kende een goede herstart van de competitie. Arnhemia werd op eigen veld met 1-2 verslagen.

,,Het eerste half uur speelden wij fantastisch voetbal’’, genoot Marco Rou nog na. ,,Alleen drukten wij dat te weinig in doelpunten uit. Alleen Mark Wijnman scoorde. Maar de paal stond een paar keer in de weg voor een grotere marge bij pogingen van Mike de Wit, Karim Lahri en Aziz Ballouk. De uitblinkende De Wit was nog een tweede keer dicht bij de 0-2.’’

,,Bij een corner waar onze doelman Dennis van Bruxvoort niet helemaal goed zat, werd het door Rewan Hamdazziz 1-1. We hadden het toen moeilijk. Net als het begin van de tweede helft. We liepen te ver achteruit.’’

Halverwege de tweede helft zorgde Mike de Wit uit een afgeslagen corner voor de 1-2. ,,Wij verzuimden toen door te drukken. Aan de andere kant gaven wij weinig weg. Dennis van Bruxvoort hoefde alleen een keer in actie te komen bij een volley. Al met al een dik verdiende zege’’, concludeerde Rou.

Met de overwinning verstevigde Fortissimo de vijfde positie.