Topscorerklassement

29 februari 2012 om 00:00 Sport

EDE - Dave Magee vertrekt het komende seizoen naar JVC Cuijk. In de ogen van de nieuwe trainer Hans Kraaij jr. is de nu nog voor DTS Ede spelende Magee de beoogde linkervleugelverdediger.

Maar misschien moet ‘Hansie’ Magee maar gewoon voorin zetten. Want met zijn twee doelpunten tegen Be Quick’28 komt de Edenaar naast Martin Rozeboom aan de kop van het Intersport Ede Stad Topscorerklassement.

Op de volledige eerste speeldag van 2012 werd op zaterdag goed gescoord. Van de negen Edese clubs wonnen er zeven, met een doelsaldo van 22 voor en 8 tegen. Op zondag was het minder: een overwinning, gelijkspel en nederlaag, met vijf Edese doelpunten.

Door het verschil in het aantal te spelen wedstrijden, dat is voor FC Jeugd 20, voor Ede/Victoria, Harskamp, Fortissimo en Edesche Boys 22, en Bennekom, DTS Ede, Blauw Geel ‘55, Lunteren, Advendo’57, Otterlo en SDS’55 26, wordt aan het einde van het seizoen de eindstand bepaald op basis van het gemiddelde per wedstrijd.

Stand: 1.Dave Magee (DTS Ede) en Martin Rozeboom (Ede/Victoria) 22,5; 3.Rick Degenaar (Lunteren) 22; 4.Rence van der Wal (Bennekom) 20; 5.Jarco van den Dikkenberg (Advendo’57) 18;

u Meer op www.edestad.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie