Bedrijfstafeltennis

29 februari 2012 om 00:00 Sport

EDE - Na vier ronden in de BIT.NL EdeStad.nl tafeltenniscompetitie voor bedrijven is de strijd om de bovenste plaatsen ongemeen spannend. Ommeren Metaal Techniek zit nog steeds op de troon, maar het verschil tussen de eerste zes ploegen bedraagt in de rangschikking maar 12 punten.

BIT.NL en JKF Advies Groep waren aan elkaar gewaagd; na negens games stond het 17-20 in het voordeel van BIT.NL. Bert van de Bovenkamp moest de laatste partij spelen tegen Juul Spies en delfde het onderspit met 3-0. Einduitslag 17-23 in het voordeel van de mannen van BIT.NL.

EdeStad.nl draait volop mee in de bovenste regionen en wilde dit ook zo houden. Deze wedstrijd tegen De Nieuwe Heuvel werd gaandeweg beslist in het voordeel van EdeStad.nl (12-24), dat hierdoor naar de tweede op de ranglijst klom.

Modezaak Shoeby Fashion Barneveld en spellenwinkel De Tinnen Soldaat hadden iets recht te zetten na de eerste drie wedstrijden en een bescheiden plaats op de ranglijst. Shoeby ging voortvarend van start en gaf het initiatief niet meer uit handen (27-9). Shoeby staat nu vierde.

Wedstrijd vier werd een strijd tussen Ommeren Metaal Techniek BV en De Chinese Muur. laatst genoemde wilde uit de onderste regionen komen via de volle winst op de koploper. De teams gaven elkaar niets cadeau, maar koploper Ommeren Metaal Techniek bleek de sterkste. Einduitslag 23-15.

De laatste wedstrijd ging tussen Caravan Plaza en Autobedrijf Braber. Beide partijen gingen voor een goed resultaat, Caravan Plaza wilde de weg naar de kop van de ranglijst terugvinden, Maar trof in Autobedrijf Braber een taaie tegenstander. Aan het eind van de avond bleek Braber de sterkste (21-16).

u Meer op www.edestad.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie