Axima Brandbeveiliging verhuist naar Ede

27 februari 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Axima Brandbeveiliging is per 27 februari verhuisd naar de Bonnetstraat 27 in Ede. Door groei van het bedrijf moest Axima Brandbeveiliging verhuizen naar een groter pand.

Het nieuwe pand aan de Bonnetstraat 27 in Ede is volledig ingericht naar de specifieke wensen van het bedrijf. Met zaken als een 'loadingdock', groot magazijn, professionele werkplaats en een ruime showroom kunnen zij de klanten optimaal van dienst zijn.

,,Wij zijn erg blij met de betrekking in ons pand De Fontein op het nieuwe Bedrijven Terrein A12(BTA12) in Ede. De mooie centrale ligging in de hoek van rijksweg A30 en rijksweg A12 zorgt voor een zeer goede bereikbaarheid voor onze klanten. Ook voor onze onderhoudsmonteurs onderweg is het fijn en efficiënter werken met alle belangrijke uitvalswegen binnen handbereik."

,,Een goede brandbeveiliging is een must voor elk bedrijf en voorkomt veel ellende. Een bedrijf dat een keer brand heeft gehad weet hoe belangrijk goed werkende blussers zijn. Vaak is het voor langere tijd uit de roulatie en verliest soms, naast omzet, ook bedrijfsgegevens. 50% van de bedrijven die een grote brand hebben gehad gaan binnen 5 jaar failliet. Als er juiste brandbeveiligingsmaatregelen genomen waren, had de schade vaak voorkomen kunnen worden", aldus marketingmanager Patrick van Manen van Axima Brandbeveiliging

Axima Brandbeveiliging adviseert en verzorgt al meer dan 20 jaar blusmiddelen en veiligheidsproducten. Denk daarbij aan zaken als brandblussers, vetblussers, branddekens, slanghaspels, brandvertragers, verbanddozen en nooduitgang verlichting.

Ook het onderhoud en de reparatie van deze artikelen wordt door Axima Brandbeveiliging verzorgd. Zij screenen het totale plaatje en hebben daarvoor gespecialiseerde mensen in dienst.

Er wordt niet alleen naar het bouwbesluit gekeken, zoals de brandweer doet, maar ook naar zaken als de arbo- en de verzekeringseisen.

Axima Brandbeveiliging

Bonnetstraat 27

6718 XN Ede

Tel. 0318 629 109

Fax. 0318 629 591

Mob. 06 137 05227

e-mail: p.vanmanen@axima.nu

Web: www.axima.nu

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie