Impressie Hollandse Linde
Impressie Hollandse Linde MorgenWonen

Oplevering nieuwbouwwoningen eerste fase Hollandse Linde in Ede

15 december 2020 om 11:54 Wonen Deel je nieuws

EDE In het plan Hollandse Linde in Ede hebben de eerste kopers en huurders de sleutel van hun nieuwe huis gekregen. Op 10 december mochten de eerste kopers de sleutel in ontvangst nemen; de oplevering van de eerste twaalf huurwoningen volgde op 15 december. De tweede fase wordt opgeleverd in februari 2021. Het plan bestaat in totaal uit 53 woningen, waarvan 24 huurwoningen in de vrije sector en 29 koopwoningen.

MorgenWonen
De woningen van MorgenWonen bestaan uit hoek- en tussenwoningen. Alle woningen zijn gasloos, nul op de meter en hebben een zeer hoogwaardig opleveringsniveau. De woningen worden vooraf gefabriceerd, in samenwerking met VolkerWessels bedrijven. Kenmerkend voor dit product is dat er met slechts zes verkeersbewegingen elke dag één woning wordt geassembleerd, wat zorgt voor een korte bouwtijd. Ook worden de huizen woonklaar opgeleverd, zodat de kopers direct na de oplevering kunnen verhuizen.

Hollandse Linde
Het plan ‘Hollandse Linde’ ligt in de wijk Veldhuizen op de voormalige plek van het winkelcentrum ‘de Lindenhorst’. De invulling van deze inbreidingslocatie geeft de wijk een kwalitatieve impuls. Het plan wordt gekenmerkt door de hoogwaardige kwalitatieve geveluitstraling, groene opzet, centrale buitenruimte en naastgelegen wadi’s.

Bemiddeling
De verhuur en verkoop van de woningen ligt bij Domicilie Makelaars. Momenteel zijn er geen woningen meer beschikbaar voor verkoop en verhuur.

Over Newomij
Newomij is eigenaar van de 24 huurwoningen en is een van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland. De onderneming beheert een omvangrijke en gevarieerde portefeuille bestaande uit woningen, kantoren en winkels en verzorgt zelf het commercieel, technisch en administratief beheer. Ook biedt Newomij financieringen, VvE beheer en verzekeringen.

Voor meer informatie: www.newomij.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie