Doelpunten: Arnold van den Brink 1-0; Henk Groenevelt 2-0; Mark Adams 3-0; Harold Vliem 3-1.

28 maart 2012 om 00:00 Voetbal

Het lukt SDS’55 maar niet de negatieve serie te doorbreken. Bij middenmoter Stroe werd met 3-1 verloren. ,,Het eerste half uur hielden we gelijke tred met Stroe’’, had trainer Jan Fluit gezien. ,,Het was slecht aan beide kanten met ook geen kansen. Toen was er onnodig balverlies van onze kant. Het schot van Arnold van den Brink werd onbedoeld van richting veranderd door Harold Vliem. Daardoor was de goedkeepende Michael Mulder kansloos.’’ Kort voor rust maaide Jarco van de Brink over de bal. Henk Groenevelt maakte de 2-0. Fluit zette in de rust het een en ander om en bracht de weer fitte Lennart Ploeg. Maar slechts twee minuten in het tweede bedrijf scoorde Mark Adams de 3-0. ,,Ondanks die achterstand bleven de jongens knokken voor een beter resultaat’’, gaf Fluit een compliment. Jeroen Fraanje, Michiel Jansen en Jan van de Top waren dicht bij de 3-1. Die viel een kwartier voor tijd via Harold Vliem. Vervolgens waren Ploeg, Fraanje en Van de Brink nog dicht bij de 3-2, die echter niet viel. SDS blijft twaalfde. ,,We moeten de koppies zeker niet laten hangen. Met hard werken moeten er zeker nog punten komen. Met Oene, EFC en Otterlo krijgen we nog directe concurrenten’’, weet Fluit.