Doelpunten: Eric Lagerweij e.d. 0-1; Martijn Meijer 1-1; Evan Theunissen 2-1.

28 maart 2012 om 00:00 Voetbal

,,Zeker naar aanleiding van de laatste 25 minuten van de eerste helft, vond ik het tijd als een debiel te keer te gaan in de rust. Ik gooi mijn hele ziel en zaligheid in het voetbal. Ik verwacht ook dat de jongens strijd leveren. Dat gebeurde gelukkig in de tweede helft wel. Daardoor win je uiteindelijk verdiend met 2-1 van Hulshorst.’’

Trainer Fred van Zutphen had het geluk dit keer aan zijn zijde. Een schot in extra tijd van Evan Theunissen, verdween via de rug van een Hulshorst speler in het doel. Rond het uur spelen was de thuisploeg via een kopbal van Martijn Meijer uit een indraaiende vrije trap van Harrold Niemeijer op gelijke hoogte gekomen. De wederom ingevallen Jeroen Janssen was al een keer dicht bij de 2-1 geweest. ,,De eerste 20 minuten waren nog goed van onze kant’’, vond Van Zutphen. ,,Zowel Laurens Foekens als ‘Harry’ Niemeijer verzuimden te scoren. Daarna verloren wij alle duels tegen een wel spijkerhard Hulshorst. Via eerst een schouder, toen een kont, verdween uiteindelijk de 0-1 via een Otterlose rug in het doel.’’ De donderspeech bracht uiteindelijk toch de drie broodnodige punten. ,,De punten moeten we meenemen, de rest snel vergeten.’’