Doelpunt: Sander Claassen 1-0.

28 maart 2012 om 00:00 Voetbal

,,Een hele zure nederlaag. ASV Dronten krijgt de hele wedstrijd twee kansen uit dode spelmomenten. Uit één daarvan scoren zij’’, baalde Advendo-trainer Jan Gaasbeek over de 1-0 nederlaag van zijn ploeg Advendo in de reguliere competitiewedstrijd op zaterdag.

,,Ik kan de jongens niets verwijten. We hebben gespeeld naar onze mogelijkheden en zo goed als niets weggegeven. Zelf hadden we voor rust nog een paar mooie kansen. Jarco van den Dikkenberg en Mark Jansen (lat) waren er dichtbij. Ook Nico van Roekel had nog een mogelijkheid’’, analyseerde Gaasbeek.

,,Ook de tweede helft hadden we onder controle. Het leek een kwestie van geduld hebben. ASVD loerde op de omschakeling. Wij kregen nog wel een paar kleine mogelijkheden, maar zes minuten voor tijd viel de 1-0 uit een corner. We stonden niet goed opgesteld. Sander Claassen was de matchwinner. Dat gebeurt nu eenmaal als je onderaan staat. Minimaal een punt was verdiend geweest’’, vond de oefenmeester.

Geluk bij een ongeluk verloren ook, met uitzondering van Zeewolde, de ploegen onder Advendo. De Ederveners bleven, na de nipte nederlaag van zaterdag, net boven de gevarenzone.