Doelpunten: Raoul Berends 1-0; 2-0; 3-0; Matthijs Winters 3-1; Ali Alkan 4-1.

28 maart 2012 om 00:00 Voetbal

DTS Ede heeft ook DOSK aan de zege kar gebonden. De 4-1 zege was geen moment in gevaar. ,,Hoewel DTS Ede na de 2-0 wel wat gas terugnam. DOSK kreeg een goede kans op de aansluitingstreffer”, had drievoudig doelpuntenmaker Raoul Berends gezien. DTS blijft door de zege in het spoor van koploper SDVB. ,,Dat wordt nog spannend, maar er kan in deze klasse nog veel gebeuren”, vervolgde Berends. Het was de spits zelf die al in de tweede minuut voor de 1-0 zorgde. ,,Het liep prima en de 2-0 kon niet uitblijven. De voorzet van Dave Magee was op maat en mijn kopbal onhoudbaar”, wist Berends. De wedstrijd werd als kijkspel wat minder zonder dat DTS echt in gevaar kwam. Behoudens de al eerder gememoreerde Kampense kans.

In het tweede bedrijf maakte Raoul Berends, na een minuut of tien spelen aan alle illusies van de gasten een einde: 3-0. De eretreffer, gescoord uit een hoekschop was jammer voor doelman Yilmaz ,maar ook niet meer dan dat. Het was Ali Alkan die in de slotfase de stand op 4-1 bracht. DTS kreeg nog kansen de score te verhogen, maar het vizier stond niet op scherp.