Doelpunten: Linda Helbling 1-0, 2-0 en 3-0; Jorie Schepers 4-0 en 5-0; Linda Kruithof 5-1; Angela Petrus 5-2; Annelies Oomen 6-2.

28 maart 2012 om 00:00 Voetbal

De vrouwen van DTS hebben zaterdag hun competitiewedstrijd tegen SSS gemakkelijk gewonnen. Uitblinker was Linda Helbling die al na 22 minuten een loepzuivere hattrick op haar naam had.

Binnen een half uur had DTS zelfs een 5-0 voorsprong te pakken doordat Jorie Schepers tweemaal scoorde. Een inspiratieloze tweede helft, waarin DTS niet meer kon overtuigen, volgde. SSS kwam vlak na rust nog op 5-2 door doelpunten van Linda Kruithof en Angela Petrus, maar had duidelijk niet de kracht om ook maar één punt binnen te kunnen slepen in Ede.

De thuisploeg leek zich ook bij de stand te hebben neergelegd en dus werd het een slaapverwekkende tweede helft. Annelies Oomen pikte in de 78e minuut nog een doelpunt mee en zette hiermee de eindstand op 6-2. Een weinig spannende of spraakmakende wedstrijd, maar DTS heeft de drie belangrijke punten binnen. Zaterdag speelt DTS tegen Odysseus’91.