Opgepakt na inbraak

28 maart 2012 om 00:00 Nieuws

DE KLOMP - Een 87-jarige inwoner van Veenendaal is maandagochtend overleden. Hij bezweek aan de verwondingen die hij ’s morgens opliep bij een verkeersongeval in De Klomp.

Omstreeks 08.20 uur wilde een 25-jarige Veenendaalse automobiliste bij de kruising N224/Stationsweg in De Klomp rechtsaf slaan. Zij kwam vanuit de richting van De Klomp. Vanuit diezelfde richting kwam ook de 87-jarige snorfietser aangereden. Waar de vrouw afsloeg, zou de man juist rechtdoor zijn gegaan. Een botsing volgde, waarbij de man met zijn hoofd op de grond terecht kwam en mogelijk hersenletsel opliep.

Ambulancepersoneel kwam ter plaatse en bracht de gewonde man naar het ziekenhuis in Ede, waar hij later die dag overleed.

EDE - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 26-jarige Bennekommer aangehouden op het Enka-terrein aan de Roseboomlaan. De man wordt verdacht van inbraak in een bedrijfswagen en in drie bouwketen. Het is nog niet bekend of er goederen weggenomen zijn. Een getuige meldde rond kwart over elf dat een onbekende man op het afgesloten terrein liep. Ter plaatse troffen de agenten de man aan. Hij verstopte zich achter een pallet. Nader onderzoek wees uit dat er een ruit van een bedrijfsauto en meerdere ruiten van de bouwketen vernield waren. De Bennekommer is meegenomen naar het politiebureau van Ede voor nader onderzoek.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie