Werknemers bedrijventerrein De Kern komen op de koffie

30 maart 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Werknemers van bedrijventerrein de Kern in Ede werden vrijdag getrakteerd op een goed begin van de dag. Op de dagelijkse route naar hun werk werden zij namelijk aangenaam verrast door een opvallende mobiele koffiebar.

Onderweg kregen zij een heerlijke kop vers gemalen koffie van het Wild Bean Café van BP.

Na het grote succes van de vorige actie, reist de mobiele koffiebar de komende weken opnieuw door Nederland om werknemers een goede start van de werkdag te bezorgen. Het Wild Bean Café is te vinden bij bijna 100 BP-tankstations door heel Nederland. Hier kan onderweg genoten worden van vers gemalen en duurzaam verbouwde koffie, maar ook van heerlijke, vers bereide broodjes, panini's en diverse snacks.

BP bevindt zich in de top-3 van de grootste geïntegreerde energiebedrijven ter wereld. Het bedrijf telt wereldwijd zo'n 80.000 medewerkers en is actief in meer dan honderd landen. BP heeft een vooraanstaande positie in belangrijke olie- en gasproducerende gebieden, retailmarkten en de petrochemische sector. In Nederland richten de 2.000 medewerkers van BP zich op de raffinage en marketing van brandstoffen en smeermiddelen. De Nederlandse afnemers zijn afkomstig uit alle denkbare sectoren, waaronder de scheep- en luchtvaart, de landbouw en de industrie. De Nederlandse automobilist kan terecht bij zo'n 380 BP-tankstations, waarmee BP één van de grotere spelers op de markt is.

Meer informatie: www.bp.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie