De Valleiders, vriend van kinderboerderij de Proosdij

31 maart 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Businessclub De Valleiders hield vorige week hun jaarlijkse Social Event voor Kinderboerderij de Proosdij aan de Proosdijweg 37- 41 Ede. Naaste het oprichten van de stichting 'vrienden Kinderboerderij de Proosdij' hebben de Valleiders een dag de handen uit de mouwen gestoken en zo op verschillende manieren een steentje bijgedragen.

Kinderboerderij de Proosdij is sinds 2005 onderdeel van s' Heerenloo. Een organisatie die door middel van wonen en dagelijkse dagbestedingen zorg biedt aan mensen met een verstandelijke beperking en mensen met psychiatrische klachten. De Proosdij is zeven dagen in de week geopend voor publiek. Van half negen tot half vijf. Dagelijks komen er veel bezoekers om te zien hoe het met de dieren gaat of om lekker te wandelen.

Handen uit de mouwen

Rond 9.00uur 's ochtend verzamelden de eerste leden zich bij de kinderboerderij. De dagindeling werd onder het genot van een kop koffie bekend gemaakt. De groep is werd verdeel in drie groepen, zodat iedereen zich in een ontspannen sfeer kon richten op de verschillende onderdelen. Tijdens de werkzaamheden is er geregeld gebruik gemaakt van de kennis uit de verschillende beroepsgroepen. Zo had de één als architect het technisch inzicht om een vier meter hoog vogelhuis met de hand op te richten en kon een notaris helpen met het oprichten van de stichting. De dag werd onderbroken door een goed verzorgde lunch vanuit de kinderboerderij. Het was voor iedereen een fantastische dag en iedereen werkte even hard in eigen vrijetijds- en kluskledijen dit alles onder het genot van een stralende zon.

Vrienden Kinderboerderij de Proosdij

De businessclub heeft hulp geboden bij het oprichten van de stichting 'vrienden kinderboerderij de Proosdij'. Deze stichting maakt het mogelijk de Proosdij financieel te kunnen steunen door het bedrijfsleven, bezoekers en buurtgenoten bij de boerderij te betrekken. De Valleiders zal als eerste lid via een donatie of het adopteren van een beestje hulp kunnen bieden. Naast De Valleiders, als eerste lid, is het uiteraard zaak dat de kinderboerderij zoveel mogelijk leden krijgt die de kinderboerderij een warm hart toe dragen. Om dit te realiseren zullen nog meer acties volgen.

Businessclub De Valleiders

De Valleiders bestaan nu 4 jaar en is een exclusieve businessclub voor mensen tot 45 jaar waarbij het ondernemend en persoonlijk karakter van de leden in combinatie met professionaliteit voorop staat. Eén keer per maand komen de leden op donderdagavond bij elkaar om te netwerken. De bijeenkomsten zijn informeel en worden gevuld met bedrijfspresentaties, professionele sprekers, trainingen en entertainment. De Valleiders blijven opzoek naar leden die een aanwinst kunnen zijn voor de groep. Leden moeten wonen en/of werken in de Valleiregio.

Meer informatie:

www.devalleiders.nl of

neem contact op met Alexander Veenstra E-mail: alexanderveenstra@kliko.nl

of via tel. 06-54701277.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie