Annelyn de Boer

11 april 2012 om 00:00 Regio

LUNTEREN - De Internationale Week van de Homeopathie staat dit jaar in het teken van vruchtbaarheid. Het doel van de week is het informeren van publiek over homeopathische behandelingen rond problemen bij dracht en bevalling van hun dier.

Bezoek op donderdag 12 april de inloopochtend bij Monique du Pau, homeopaat voor dieren. Van 10.00 tot 12.00 uur kunt u gratis en vrijblijvend binnenlopen met al uw vragen. Het adres is Lage Veldweg 18 in Lunteren, tel. 06-30651623.

Uw hond laat zich niet dekken. De bevalling van uw poes verliep moeizaam en u zou graag nog een nestje willen maar zonder problemen. Na de bevalling van uw paard wordt de nageboorte niet uitgedreven. Homeopathie biedt een oplossing voor dit soort problemen en werkt diep en effectief zonder bijwerkingen. Het kan gebruikt worden naast reguliere medicatie.

BENNEKOM - In Bennekom werd donderdag een overeenkomst getekend tussen Manege zonder Drempels in Bennekom en Manege De Huif in Heel.

De samenwerking houdt in dat de beide maneges kennis en ervaringen uitwisselen. Het trainen van de paarden en ervaringen met het materieel, maar zeker ook de omgang met ouders, begeleiders en gehandicapten zijn van groot belang.

In één van de groepsappartementen stonden de prachtige banners klaar voor de Support Beurs die van 9 tot en met 12 mei in de jaarbeurs wordt gehouden. En dat vormde de fraaie achtergrond voor deze feestelijke gebeurtenis.

Van links naar rechts: Wout van der Garde (Manege zonder Drempels), Jenny Buijks (RvB Daelzicht) en Piet Basten (Manege de Huif) teken het contract.

EDE - Annelyn de Boer werd onlangs winnaar van 0318netwerkevent 2011. Jillis Baggerman en Janneke Hamstra van Jillis Baggerman makelaardij zetten dit evenement op touw.

Via de 0318netwerkagenda groep, uiteraard geënt op het telefoon-kengetal van de regio Ede, kon er op LinkedIn van 2 januari tot 1 maart door alle leden van deze groep gestemd worden op je favoriete netwerkbijeenkomst.

De stemmers maakten kans op een aantal bijzondere prijzen: een HTC Flyer tablet namens Telpoint Benelux Ede, een dag een professionele hoveniersploeg door KernGroen, een stedentrip namens reisbureau Apollo at Home, glasbewassing aan de buitenzijde van het kantoor of woonhuis door JA Schoon of een restyling van de huisstijl door Colourprint.

Kijk voor meer info: www.0318netwerkagenda.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie