Open les majorettes OBK

11 april 2012 om 00:00 Regio

BENNEKOM - Oefening Baart Kunst (OBK) Bennekom houdt een open les op woensdag 20 april met het oog op de majorettes/twirlers. Dit jaar gebeurt naar aanleiding van de landelijke Nationale Sportweek plaats van 23 tot en met 29 april.

De week is de kans om kennis te maken met een sport die bij je past. ‘Sporten is niet alleen plezierig, maar is ook goed voor de gezondheid en voor de sociale contacten. Sporten en bewegen is leuk.’

De open les is in het muziekcentrum op de Kierkamperweg 36. Momenteel bestaat het peloton uit 30 leden, verdeeld over meerdere straatgroepen, wedstrijdgroepen en solisten. De jongste leden starten met de les om 18.00 uur. Hierna zullen de verschillende groepen elkaar opvolgen. De laatste training zal eindigen om 22.00 uur.

Pompons

,,Je zult tijdens deze training zien dat de meiden niet alleen op straat bij marsoptredens actief zijn, maar ook met regelmaat bij uitvoeringen of wedstrijden. Zie hoe de verschillende groepen aan het trainen zijn voor de aankomende wedstrijden, waar ze graag goed voor de dag willen komen! En lijkt het je na dit bezoek leuk om zelf te dansen en bewegen op muziek en hierbij gebruik te maken van baton, pompons, vlaggen en andere attributen? Maak dan de zelfde avond gerust een afspraak met de instructrice. Iedereen mag namelijk zonder verdere verplichtingen drie gratis proeflessen volgen.’’

,,De lessen vinden wekelijks plaats op woensdag (met uitzondering van de schoolvakanties). Hierna kun je besluiten of majorette/twirlen echt iets voor je is. Iedereenvanaf 5 jaar is welkom’’, aldus een lid van OBK. Info: www.mobk.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie