Beauty Salon Florin bestaat 15 jaar

11 april 2012 om 00:00 Ondernemend

De laatste jaren is Saskia Florijn zich gaan specialiseren in huidverbetering en huidverjonging op een natuurlijke manier. Hiertoe heeft zij in 2011 haar Skin-Master diploma behaald. Dat houdt in dat zij getraind is in alle aangeboden behandeltechnieken op het gebied van anti-ageing. Het resultaat is dat zij deze technieken op de meest effectieve manier weet in te zetten. Er wordt gewerkt met uitgebreide behandelplannen die op maat gemaakt worden. Nieuw hierbij is het huidanalyse apparaat Skin Sys dat ingezet wordt om een grondige analyse te maken en waarbij foto’s van de huid worden genomen met een vergroting tot wel 400x ! Problemen worden beter opgespoord en verbeteringen die optreden tijdens de behandelingen worden tot in detail gevolgd.

‘Nieuwe praktijk straalt lentegevoel uit’ EDE - Beauty Salon Florin houdt zaterdag 14 april van 10.00 tot 16.00 uur een open dag om haar 15-jarig jubileum te vieren. Op deze feestelijke dag is iedereen welkom. De praktijk is speciaal voor de gelegenheid verbouwd en heeft een nieuwe uitstraling gekregen.

Huidvriendelijk

Huidverbeteringsmethoden die ingezet worden zijn divers en zeer huidvriendelijk. Huidverbetering zonder eerst schade aan te richten is ook het motto van Saskia Florijn. Vooral Hydradermabrasie, LED-licht therapie, en micro-needling zijn behandelingen die worden ingezet om de meest indrukwekkende en langdurige resultaten te krijgen. ,,Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van alle problemen die een huid kan vertonen zodat het behandelplan daar maximaal op aansluit, ben ik een cursus dermatologie aan het volgen.”

Na deze cursus kan samenwerken met en doorverwijzen naar een dermatoloog op efficiënte manier gebeuren. ,,Als schoonheidsspecialiste moet je goed weten wat je kunt behandelen, en wanneer je moet doorverwijzen”, vertelt Saskia Florijn. ,,Het onderscheid met andere praktijken tekent zich steeds meer af. Getuige ook de uitgebreide informatie die op de website vermeld wordt.”

,,Het 15-jarig lustrum is zeer geschikt om de bloemetjes eens buiten te zetten. Het lentegevoel in de geheel vernieuwde praktijk komt dan ook op u af! “En waar zou ik zijn zonder alle mensen die al jaren hun afspraken bij mij maken? Een feestje is dus wel op zijn plaats.” Op de open dag is het mogelijk verschillende behandelingen en analyses te ondergaan. Zo kunt u uw huid laten scannen op huiddikte en beschermlaag en wordt het Skin Sys apparaat ingezet om pigmentatie, reliëf en talg te bepalen. Met deze metingen kan dan een advies voor behandelingen en thuisverzorging worden verkregen. Er zijn verschillende acties met producten waarbij u onder meer kennis kunt maken met de nieuwe huidverbeteringslijn Cell Fusion C.”

,,Ook kunt u een geweldige stoelmassage van Green BodyWork & Massage ondergaan. En een visagiste laat u kennis maken met de nieuwe kleuren en opmaaktechnieken van Lookx. Wij zien u graag op de open dag en hopen dat u zich laat verrassen door de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden.”

Beauty Salon Florin - Ede

Telefoon: 0318-641945

www.beautysalonflorin.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie