Doelpunten: Cynthia de Geus 0-1; Alberta Elzinga 1-1.

11 april 2012 om 00:00 Voetbal

De vrouwen van Oerterp hebben zaterdag een punt weten te pakken tegen de koploper. DTS startte aardig en stond na 10 minuten op 0-1 door een goal van Cynthia de Geus. Dit was het enige Edese doelpunt van de wedstrijd. Er werden wel kansen gecreëerd en er werd nog een goal afgekeurd wegens buitenspel, maar erg overtuigend was DTS niet. De Ureterpse verdediging stond als een huis en na rust wist de ploeg gelijk te maken toen de scheidsrechter vrij gemakkelijk de bal op de stip legde. Albert Elzinga schoot koelbloedig de 1-1 binnen. De slotfase was voor de ploeg uit Ede, maar tevergeefs. Met slechts één punt moesten de vrouwen terug naar Ede. En dat was niet de enige domper deze dag. Keepster Tiffany Loeven werd naar het ziekenhuis vervoerd met een ogenschijnlijk ernstige knieblessure. Het is te hopen voor DTS dat de schade meevalt en Loeven weer snel onder de lat staat. Zaterdag zal de koploper zich weer moeten herstellen wanneer het om 12.15 uur in eigen huis tegen Oranje Nassau 2 speelt.