Doelpunten: Mohammed Ben Ahmed 0-1; Karim El Atrach 1-1 en 2-1; Recep Okumus 2-2; Erdi Demirkol 2-3.

11 april 2012 om 00:00 Voetbal

FC Jeugd heeft het restant van de gestaakte wedstrijd tegen AZ2000 gewonnen met 2-3. FC Jeugd betwistte de geldigheid van een aan de thuisclub gegeven strafschop. Het duel werd in de 38e minuut bij een 1-1 stand met een strafschop hervat. ,,Ik ben trots op het team. De strafschop ging erin, hoewel Medin Alagic er nog dichtbij zat. Maar de mogelijke 2-1 achterstand was ingecalculeerd. Daarna heeft FC Jeugd met passie geknokt voor een goed resultaat”, aldus trainer Habib al Mohsinawi. FC Jeugd moest er tot de rust ‘even inkomen’, maar kreeg toen enkele goede kansen. In het tweede bedrijf was er maar één ploeg die aanviel: FC Jeugd. Doelman Medin Alagic moest nog twee keer handelend optreden bij een gevaarlijke Arnhemse counter. Recep Okumus stond aan de basis van de gelijkmaker. ,,Hij krulde de bal in de kruising”, had de trainer gezien. Die zag dat Ernst Brandsen de bal aflegde op Erdi Demirkol, die de doelman kansloos liet: 2-3.