EMTÉ van Rinsum: gratis baddoeken

18 april 2012 om 00:00 Ondernemend

EDE - ‘Leven toevoegen aan dagen, waar geen dagen meer kunnen toegevoegd aan het leven’. Roparun, de 520 kilometer lange estafetteloop van Parijs naar Rotterdam, voert dit motto. De estafetteloop is in het leven geroepen om aandacht te vragen voor het lot van kankerpatiënten.

Eén van de teams is Run4Care. Mannen en vrouwen uit Ede en Bennekom zetten hun sportiviteit in voor de zieke medemens. En zij zijn er helemaal klaar voor. De start van de Roparun is zaterdag 26 mei. Na deze enorme prestatie worden de lopers op tweede pinksterdag feestelijk onthaald op de Coolsingel in Rotterdam. De hoofdsponsor van het team Run4Care is ook dit jaar Angeli Hairstyling.

Op 20 en 21 april, een maand eerder dus, houdt Angeli Hairstyling haar eigen marathon: Angeli’s Knipmarathon. De stylistes van Angeli Hairstyling knippen, kleuren, föhnen en stylen non-stop 24 uur lang.

In ploegendienst, zodat er voor elke klant een fris team klaarstaat. Astrid de Jager, eigenaresse van Angeli Hairstyling: ,,Het is een uitdaging om het succes van vorig jaar te overtreffen. Het waren twee ontzettend leuke dagen. Vooral de nachtelijke uren waren bijzonder. Veel mensen bleven hangen vanwege de gezelligheid. En de opbrengst was gigantisch. Daar doen we het uiteindelijk voor.”

Het team van Angeli kijkt ook dit jaar uit naar het evenement op 20 en 21 april. De opbrengst komt honderd procent ten goede aan Run4Care.

u Voor boekingen of informatie: 0318-613183.

EDERVEEN - Klanten van EMTÉ Anton van Rinsum Ederveen kunnen vanaf maandag 23 april elf weken lang sparen voor baddoeken van hoogwaardige kwaliteit.

In voorgaande jaren baarde het bedrijf uit Ederveen al opzien met vergelijkbare acties. EMTÉ is met deze acties uniek in de supermarktbranche, want de baddoeken zijn namelijk helemaal gratis te sparen.

Ondernemer Anton van Rinsum verwacht veel van de actie: ,,Spaaracties doen het bij onze klanten altijd goed, zeker als men helemaal niets hoeft bij te betalen natuurlijk. Het gaat ook nog eens heel snel om een baddoek gratis te sparen. We geven namelijk niet alleen spaarzegels bij iedere 15 euro aan boodschappen, maar ook bij vele aanbiedingen per week. Met twaalf zegels heeft de klant al een spaarkaart vol waarmee deze een baddoek naar keuze in ontvangst mag nemen, helemaal gratis. Iedereen bepaalt zelf hoeveel baddoeken er bij elkaar gespaard wordt, en in welke kleuren.”

,,Daarnaast zijn er bijbehorende washandjes te koop voor maar 3,99 euro per set van vier en in dezelfde kleuren als de baddoeken! Om de actie nog aantrekkelijker te maken, geven we bij ieder gratis baddoek ook nog eens een extra kortingsvoucher die gebruikt kan worden voor de aankoop van een baddoek naar keuze met maar liefst 50 procent korting. Het is zo voor iedere portemonnee mogelijk om een aantal baddoeken naar keuze bij elkaar te sparen.’’

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie