‘Sieraden van Bloosz zijn gewild’

18 april 2012 om 00:00 Ondernemend

Wie ‘Bloosz’ zegt, zegt Chantell de Bruin. De Edese werkt als operatieassistente in ziekenhuis Gelderse Vallei. Min of meer toevallig ontdekte ze hoe je mooie sleutelhangers kunt maken. ,,Je moet modebewust zijn én creatief met materialen”, zegt Chantell.

‘Van sleutelhanger tot armband, hip en chique’ EDE - Een hanger aan je tasje met vrolijke bloemen van vilt. Een sleutelhanger met een superzachte bontbal. Een vintage ketting om je nek of een schattig armbandje voor je dochtertje. De sieraden en sleutelhangers van Bloosz zijn verrassend origineel. Voor dames die wel eens wat anders willen. Een origineel cadeau voor je beste vriendin. Een leuk item voor je kinderen. Mooie sieraden om jezelf te verwennen. Je vindt ze bij Bloosz. Lekker Hollands, vrolijk, hip, chique en écht. Alle accessoires zijn handgemaakt. Puur design voor een betaalbare prijs. Dat is Bloosz.

,,Het is niet moeilijk om bijzondere creaties te maken. Maar ik probeer sieraden en sleutelhangers te maken die de gemiddelde vrouw graag draagt. Heel gevarieerd. Van kleurige hangers voor jonge meiden tot stijlvol kettingen voor volwassen dames.”

Webshop en dealers

Toen familie, vrienden, buurtbewoners en collega’s eenmaal het talent van Chantell hadden ontdekt, nam de vraag naar de producten die ze maakt snel toe. Voor Chantell een reden om de knoop door te hakken en onder de naam Bloosz voor zichzelf te beginnen. volgens eigen zeggen kan ze het prima combineren met haar werk in het ziekenhuis.

,,Mijn sieraden zijn inmiddels te koop bij zeven dealers in diverse plaatsen in Nederland. Daarnaast heb ik een webshop waar je de sieraden kunt bekijken en bestellen”, zegt Chantell.

Thuisbezorging

,,Dat gaat veilig en eenvoudig. Bestellingen worden snel thuisbezorgd. Wilt u een sieraad eerst in het echt zien? Bezoek dan een van onze dealers of stuur een e-mail.” Dat het merk Bloosz steeds groter wordt, is voor Chantell een positieve ontwikkeling. ,,Mijn hobby groeit op deze manier langzaam maar zeker uit tot een zelfstandig bedrijf. En dat vind ik fantastisch. Wat mij betreft wordt Bloosz een merknaam die staat voor vrolijke, hippe én stijlvolle sieraden.”

Groeiende collectie

Het aantal verkooppunten zal volgens verwachting de komende tijd verder worden uitgebreid. Ook de collectie groeit nog steeds. Bloosz houdt van en staat voor uniek. Andere kleuren, modellen en materialen. Chantell heeft ideeën te over. ,,Ik haal mijn inspiratie overal vandaan. Een vorm, een motief of een bepaald materiaal dat ik zie. Het kan me ineens op nieuwe ideeën brengen. Zo blijft de collectie van Bloosz verrassend. Heeft u een persoonlijke wens? Dan bent u welkom bij Bloosz, want dat maakt uw cadeau nog persoonlijker”, meent Chantell de Bruin.

u Kijk voor meer informatie en de diverse Bloosz-dealers in de buurt op de website www.bloosz.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie