‘Wellness voor de huid’ bij CClaire skincare

18 april 2012 om 00:00 Ondernemend

,,Zeven jaar geleden startte ik met de opleiding voor allround schoonheidsspecialiste.” Het was een pittige tijd voor Vermeeren want naast haar studie had ze nog een fulltime-baan. ,,Ondanks de drukte was ik helemaal in mijn element, ik ging eindelijk mijn droom waarmaken.”

EDE - Als klein meisje had Cindy Vermeeren de droom om een eigen beautyfarm te bezitten. Vanaf begin dit jaar begon ze met het verwezenlijken van deze droom. Ze richtte de schoonheidssalon CClaire skincaire op. door Harmke Schippers

Na vier jaar studeren liep de Edese een jaar stage. Daar leerde ze het merk Dermalogica kennen. ,,Ik had al heel wat producten op mijzelf en familie getest, maar over geen enkele was ik echt tevreden. Toen ik Dermalogica ontdekte, had ik eindelijk gevonden wat ik zocht.” Vermeeren had zelf last van eczeem, maar dat is verleden tijd dankzij Dermalogica. ,,Dit merk heeft plantaardige producten voor alle huiden en werkt doelgericht voor bijvoorbeeld alleen de ogen of bepaalde plekjes in het gezicht.”

Na een aantal jaren hobbymatig gewerkt te hebben, hakte Vermeeren vorig jaar de knoop door. Ze begon voor zichzelf. Begin dit jaar opende ze een salon aan huis. Nu werkt ze fulltime voor haar klanten. ,,Ik wil hen tot rust laten komen, verzorgen, verwennen en uit de stress halen.”

Vermeeren is gespecialiseerd in massage. ,,Ik gebruik onder meer de kruidenstempelmassage, een massage waarbij ik met een linnenzakje gestoomde kruiden met warme massageolie op de huid druk.” Begin mei gaat ze de cursus ‘hammam in de salon’ volgen zodat zij haar klanten op nog meer manieren kan verwennen en tot rust kan laten komen. De Edese vindt het belangrijk niet opdringerig te zijn. ,,De klant en zijn of haar wil staan centraal.” Daarom houdt Vermeeren altijd eerst een persoonlijk gesprek voordat zij aan de behandeling begint. ,,Als ik hoor dat een klant stress heeft, is dit vaak terug te zien in de huid. De huid is een levend organisme en de conditie ervan veranderd constant.” De schoonheidsspecialiste benadrukt dat de klanten voor alles bij haar terecht kunnen. ,,Ik geef altijd net wat extra’s.” Tijdens een behandeling krijgen de klanten bijvoorbeeld een handmassage en tijdens een masker een hoofdmassage. ,,Ik hoef nooit te zeggen, maak een nieuwe afspraak. De klanten komen vanzelf weer terug”, vertelt ze stralend. In de toekomst wil de schoonheidsspecialiste graag samenwerken met andere wellness-aanbieders. ,,Ik wil geen eilandje zijn, het is beter voor de klant als de schoonheidsspecialiste, kapster en pedicure bij elkaar zitten.” Met die gedachte in het vizier, komt haar droom, een eigen beautyfarm, steeds dichterbij.

Speciaal voor de lezers van Ede Stad heeft CClaire skincare een actie. Wie voor 1 juni een gelaatsbehandeling laat doen en zegt dat hij of zij via Ede Stad komt, krijgt tien euro korting op de behandeling.

CClaire skincaire werkt volgens afspraken die telefonisch, per e-mail en via de website zijn te maken.

CClaire skincare

Doornlaan 168, Ede

06-19808450

info@cclaire.nl

www.cclaire.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie