Doelpunten: Jorn Leistra 1-0; Vincent Saenen 2-0; Bryan van Schooten 3-0 en 4-0; Timo van Kerkhof 5-0.

18 april 2012 om 00:00 Voetbal

,,De misschien wel slechtste wedstrijd van het seizoen. Een 5-0 nederlaag waarvoor wel excuses zijn. Maar voorlopig staan we met lege handen”, opende Fortissimo trainer Marco Rou zijn terugblik. In het eerste bedrijf keek Fortissimo al tegen een 2-0 achterstand aan. ,,Ik moest de verdediging ombouwen. Op drie posities waren de vaste waarden geblesseerd. René Plate kon al niet beginnen. Mike de Wit viel in de warming-up uit en Patrick Scholte blesseerde zich al na drie minuten. Dat was teveel van het goede”, had Rou gezien. Die slechts één kans voor Jaap Wijnman kon noteren. In de tweede helft hebben we het wel geprobeerd. Maar Eldenia was behoorlijk trefzeker en voerde de eindstand op naar 5-0. ,,Maar Fortissimo is nog niet kansloos op nacompetitievoetbal. Als Eldenia de derde periode wint en het kampioenschap behaald, is een vierde plaats op de ranglijst voldoende. Dat betekent dat wij de laatste drie wedstrijden gas moeten geven. Puntverlies, te beginnen zondag tegen SDOO, kunnen wij ons niet meer veroorloven”, aldus Rou. De trainer moet met zijn team verder nog op bezoek bij HAVO en ontvangt MASV nog.