‘t Schnitzel Huys

25 april 2012 om 00:00 Ondernemend

EDE - Klanten van EMTÉ Ede Stadspoort en Hoog Maanen kunnen vanaf maandag 23 april elf weken lang sparen voor baddoeken van hoogwaardige kwaliteit. In voorgaande jaren baarde EMTÉ al opzien met vergelijkbare acties. EMTÉ is met deze acties uniek in de supermarktbranche, want de baddoeken zijn namelijk helemaal gratis te sparen.

Supermarktmanagers Erik Beernink en Remon Driessen verwachten veel van de actie: ,,Spaaracties doen het bij onze klanten altijd goed, zeker als men helemaal niets hoeft bij te betalen natuurlijk. Het gaat ook nog eens heel snel om een baddoek gratis te sparen. We geven namelijk niet alleen spaarzegels bij iedere 15 euro aan boodschappen, maar ook bij vele aanbiedingen per week. Met twaalf zegels heeft de klant al een spaarkaart vol waarmee deze een baddoek naar keuze in ontvangst mag nemen, helemaal gratis. Iedereen bepaalt zelf hoeveel baddoeken er bij elkaar gespaard wordt, en in welke kleuren. Daarnaast zijn er bijbehorende washandjes te koop voor maar 3,99 euro per set van vier en in dezelfde kleuren als de baddoeken! Om de actie nog aantrekkelijker te maken, geven we bij ieder gratis baddoek ook nog eens een extra kortingsvoucher die gebruikt kan worden voor de aankoop van een baddoek naar keuze met maar liefst vijftig korting. Het is zo voor iedere portemonnee mogelijk om een aantal baddoeken naar keuze bij elkaar te sparen.’’

EDE - Mevrouw Van de Drift werd maandag de gelukkige winnaar van een weekendje weg. Vier weken lang stond de broodafdeling bij Albert Heijn Achterdoelen Ede in het teken van een zogenoemd droomproduct. Dit droomproduct was een speciale aanbieding op de broodafdeling. Als klanten dit product gekocht hadden en zij hun naam en telefoonnummer op de kassabon schreven, konden zij een weekendje weg winnen.

Dit weekendje weg werd beschikbaar gesteld door Droomparken.

EDE - Adri Vink is sinds maart als zelfstandig ondernemer gestart met Smulvink, eten op locatie. Voorheen is hij twintig jaar werkzaam geweest als kok bij Eethuys de Carrousel in Ede.

Zoals de naam al zegt, staat hij op locatie met een nostalgisch huisje, waar hij poffertjes of boeren- pummels (kleine pannenkoekjes) bakt. ,,Via bekende wegen liet ik weten, als zelfstandig ondernemer te willen beginnen en kwamen de eerste boekingen voor evenementen binnen. Smulvink is ook te vinden op openingen, feesten en bruiloften.

Tevens verzorgt Smulvink ook belegde broodjes, koude luxe hapjes, diverse salades, barbecues thuis of bedrijf, voor zeer gunstige prijzen. Als openingsactie geeft Smulvink in de maand juni tien procent korting op een reservering of bestelling. Meer informatie via www.smulvink.nl, op info@smulvink.nl op via telefoonnummer 06-18095673.

EDE - Naast Cafetaria van Heutszlaan, dat nu zo’n anderhalf jaar bestaat, is nu ook een nieuwe eetgelegenheid gevestigd.

Per 16 maart is ‘t Schnitzel Huys aan de Van Heutszlaan 132 in Ede open. ,,Dit is een gezellig eethuys met een boerentintje en lekkere grote schnitzels”, aldus de eigenaar. ,,Deze zijn ongeveer 500 gram. Daarnaast hebben we ook de Veluwse Schnitzel van ruim een kilo.” Grote eters worden bij de horecagelegenheid beloond. ,,Wie zijn bord, met daarop de Veluwse Schnitzel, leeg eet krijgt tien euro terug.” Meer informatie op www.het-schnitzelhuys.nl, aan deze site wordt nog gewerkt.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie