Woninginrichting Hazeleger is een écht familiebedrijf

2 mei 2012 om 00:00 Ondernemend

Naast Gert en John regelt de dochter van Gert, Patricia, de administratie en verkoop. Schoonzoon Arno houdt zich bezig met de buitendienst, samen met een aantal ervaren woningstoffeerders en meubelbezorgers. ,,Wij hebben een complete woninginrichting en zijn ook dealer geworden van Lifestyle-interior. We hebben een nieuwe collectie tapijten, vinyl, laminaat, PVC-vloeren, karpetten, zonwering, gordijnen, vitrage, inbetween-vouwgordijnen. Alle tapijten en vinyl worden gratis gelegd”, aldus het tweetal.

EDE - Met enige trots laten Gert en John Hazeleger weten al 45 jaar te zijn gevestigd op de Slijpkruikweg in Ede. De onderneming mag zich een echt familiebedrijf noemen.

Groot assortiment

,,Gordijnen, vitrage en inbetween worden gratis gemeten en gemaakt. In onze meubelafdeling zijn we dealer van Vroomshoop Eastborn boxsprings. Een groot assortiment op onze meubelafdeling hebben we op voorraad. Zo hebben we meer dan veertig bankstellen, eethoeken en salontafels tegen scherpe prijzen.”

,,Bij ons vind men een compleet programma in de nieuwe kleur koffiebruin. Bij aankoop worden deze gratis door onze ervaren meubelbezorgers thuisbezorgd, zowel binnen als buiten de gemeente Ede. Naast Ede hebben we ook een toonzaal in Barneveld, met een grote collectie hoekbankstellen in leer. Indien gewenst gaan we daar met een klant naar toe om onze collectie te bekijken. Wij zeggen altijd: ‘bij ons heeft men alles onder een dak en gratis parkeren kan op een grote parkeerplaats voor de deur”, zeggen Gert en John. ,,Het mooi maken van een huis en de diversiteit van het beroep”, vinden de twee mooi aan hun beroep.

,,Samen met de klant gaan we bekijken welke kleuren het beste bij elkaar passen en waarvoor het moet dienen. Dat kan zijn voor een trap, projecten, slaapkamers of andere kamers. Op dit moment zijn PVC-vloeren erg in trek, dat is zeer duurzaam. Wij zeggen altijd ‘je koopt een huis en daar hoort een vloer bij’. PVC is zeer duurzaam en wordt veelvuldig gebruikt. Je kunt er 20 tot 25 jaar mee doen en het is praktisch zonder onderhoud. In meubelstof komen er regelmatig nieuwigheden op de markt. Bij gebruik van een leerbehandeling geven wij vijf jaar garantie op vlekken. Op dit moment zijn overigens de grote eetkamer tafels met stoelen op wieltjes het meest populair.”

Tevredenheid

,,We zijn als laatste aan de beurt om een huis mooi te maken. Het is daarom belangrijk om een goed advies te geven bij een aankoop. Men moet jaren doen met een aankoop en dan moet het naar tevredenheid zijn om geen spijt van een aankoop te krijgen. In de loop van de jaren hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd, dat is ons voordeel in de huidige crisissituatie. Door veel aandacht te besteden aan service en kwaliteit weet men ons nu te vinden”, besluiten Gert en John Hazeleger.

Woninginrichting Hazeleger

Slijpkruikweg 32 Ede

Tel: 0318-617887

www.woninginrichtinghazeleger.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie